Prošlo je šest meseci nakon što je Keli Ozborn (36), ćerka poznatog pevača Ozija Ozborna (72) u apriluu otkrila fanovima da se nakon četiri godine treznog stanja vratila porocima i starim navikama.

Nakon neusješnog povratka na 'pravi put' Keli planira da se prijavi na odvikavanje u Ostin, piše Daily Mail. Nakon što se oporavi, kako kaže, volela bi da napusti Holivud.

Slavna pevačica priznala je u emisiji "Red Table Talks" početkom godine da je njena zavisnost počela kada joj je prepisan Vicodin nakon operacije uklanjanja krajnika kada je imala samo 13 godina.

keli ozborn tokom gostovanja u emisiji red table talks
Youtube 

S drogama i alkoholom počela je eksperimentiše kao tinejdžerka, a o svemu je javno progovorila 2019. godin

- Nisam mislila da mogu išta da uradim ako nisam pijana ili drogirana, jer sam se svega bojala. I dopustila sam da to dođe do mene, rekla je tada.

Ona nije krila da je imala tešku prošlost, a do detalja je opisala borbu sa zavisnošću i lajmskom bolešću u memoarima "There's No Fu**ing Secret: Letters From a Badass Bi**".

Ozbornova je u knjizi otkrila sve detalje tinejdžerske zavisnosti, ali i najteži trenutak u životu, kada su joj doktori dijagnostikovali treći stadijum Lajmske bolesti.

Kako je otkrila, doktori u Americi mesecima su joj davali pogrešnu terapiju, zbog čega je bila prinuđena da pomoć potraži na drugom mestu. Tako je sa bratom, kom je tada dijagnostikovana Multipla skleroza, otišla u Nemačku.

keli ozborn danas ovako izgleda
Instagram 

- Kao dete, bila sam stalno napeta, zbog čega su mi doktori često prepisivali lekove za smirenje. Neću pretrati ako kažem da su ih delili kao što dele bombone, ali da su mi zaista davali bombome, mislim da bi dva puta razmislili o količini koju su mi dali - stoji u njenim memoarima.

Shvatila je da nema sve pod kontrolom i obećala sebi da će se vratiti treznosti.

Ja sam zavisnica i mislila sam da sam dovoljno dugo trezna, pa da mogu piti da pijem kao normalna osoba, ali čini se da ne mogu i da nikada neću biti normalna, opisala je Keli.

keli ozborn nekada
Shutterstock 

Nedavno je iznenadila sve svojom neverovatnom transformacijom kada je smršala skoro 40 kilograma. Kako stvari stoje, pred Keli je sada novi i ni malo lak izazov, a mnogi se nadaju da će Ozbornova istrajati i iz cele priče izaći kao pobednik.

Shutterstock, Instagram Keli Ozborn nekad i sad