Za Keli Ozborn slobodno možemo reći da je najveća transformacija Holivuda. Nekada buntovna plavuša danas ima kosu u boji lavande, više ne nosi obrijanu kosu i gotičarsku šminku, a smršala je skoro 40 kilograma.  

Holivud ne prestaje da priča o promeni ćerke Ozija Ozburna, koja danas izgleda znatno drugačije.

Keli danas ima novi imidž - nosi prirodniju šminku i trendi garderobi.

Keli Ozborn se potvrgla operaciji smanjenja želuca 2018. godine, a kaže da je to “najbolja stvar” koju je ikada uradila. Operacija, kojom se uklanja 75 do 80 procenata želuca, rezultirala je drastičnim mršavljenjem i izgubila je 38,5 kilograma.

Iskreno je govorila o operaciji, rekavši da je to daleko od “brzog rešenja” za gojaznost i zahteva promenu načina života.

keli ozborn danas
Instagram 

“Sve što čini je da vas pokrene u pravom smeru”, rekla je Keli.

Uoči operacije je godinu dana išla na terapije, kako bi se izborila sa zavisnošću i sprečila emotivno prejedanje. Nakon što je smršala, Ozbornova je shvatila koliko mrzi Holivud.

“Sada, u retrospektivi, znam tačno sa kim bih radila, a sa kim ne. Jer znam ko me je nazvao debelom, znam ko nije želeo da radi sa mnom zbog toga. Sećam se toga i čuvam u svom pamćenju. Sećam se šta ste rekli o meni i to je najbolja osveta”, rekla je ona.

Strani mediji su pisali da je Keli postala vegeterijanka, da  osam sati dnevno jede, a onda se 16 sati odriče hrane, kao i da ide u redovne šetnje. Postavljala su se pitanja da li je imala plastične operacije. U decembru je žestoko demantovala spekulacije, rekavši da nikada nije operisala lice – već je imala samo “nekoliko injekcija tu i tamo”.

keli ozborn nekada
Shutterstock 

I dalje se bori sa alkoholizmom – priznala je da je u aprilu ponovo posrnula. Na Instagramu je rekla da je važno priznati svoje greške.

“Preživeti 24 sata i ne pokušati da se otupite pićem je za zavisnika čudo”, rekla je u podkastu Knockin ’Doorz Down. Kako je izgledala nekad, a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Keli Ozborn nekad i sad