Svet i dalje ne može da dođe sebi nakon samoubistva Kajlije Pouzi, jedne od najlepših devojčica sveta i nekadašnje zvezde rijaliti programa "Toddlers And Tiaras".

Porodica i dalje pokušava da nađe odgovore zbog čega je jedna 16-godišnjakinja odlučila da prekine svoj život nakon toliko želja, snova i planova o kojima je često pričala. Njeni prijatelji i dalje su u šoku, a na mrežama se mogu pročitati poslednji pozdravi lepotici koja je nedavno proslavila rođendan.

Kajlija Pouzi okončala je svoj život u 16. godini života.
pritnscreen/instagram 

Kailija koja je nakon rijalitija bila veoma popularna i zbog popularnih gifova i mimova navodno nije ostavila oproštajnu poruku, a njena majka je prva potvrdila loše vesti na svom Fejsbuk profilu uz reči:

"Nemam reči, moja prelepa devojčica je otišla. Molim vas, poštujte našu privatnost dok oplakujemo gubitak Kajlije. Ona će biti moja beba zauvek".

Majka Kajlije Pozi objavila je i fotografiju svoje ćerke u haljini, a tinejdžerka je trebalo da učestvuje i na takmičenju za "Miss Teen Amerike".

Nažalost, na internetu se pojavila i informacija gde je nesrećna devojka pronađena, kao i način na koji je sebi oduzela život, a detalji su ponovo potresli hiljade ljudi.

Kajlija Pouzi oduzela je sebi život.
printscreen/instagram 

Naime, kako prenosi The Sun, Kajlija je pronađena u državnom parku Birč Bej u Vašingtonu, nedaleko od svoje kuće, gde je odlučila da se obesi usred dana, odnosno oko 1 sat popodne. Informacije da je na ovakav brutalan način sebi prekinula detinjstvo i blistav život koji ju je čekao posebno su bile bolne za porodicu i najbliže prijatelje koji su odlučili da pokrenu fondove za sve one koji se bore sa bilo kakvim psihičkim problemima.

Kajlija je u svetu modelinga od svoje treće godine, i kao i većina devojčica koje su učestvovale na dečjim izborima za Miss, išla je u solarijum, šminkala se, nosila veštačke nokte i potpetice, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Ona je nastavila i kasnije da se takmiči i bila veoma uspešna u tome, a njena majka je dodala da ništa nije upućivalo na tragediju jer je delovala kao ispunjena i srećna osoba, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na kraju teksta.

I najbitnije, ukoliko pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Facebook, pritnscreen/instagram Kajlija Pouzi oduzela je sebi život u 16. godini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!