Kada su pre 16 godina na mrežama pojavile fotografije devojčice sa krupnim plavim očima - svet je bio očaran njenom lepotom i veoma brzo stekla je titulu "najlepše".

Sa samo 4 godine Tilan Blondo postala je ogromna zvezda, a modne kompanije utrkivale su se koja će da radi sa njom.

Nažalost, na tom putu nisu je zaobišli ni skandali, pogotovo kada se sa samo 10 godina našla na naslovnici čuvenog "Vogue" magazina full našminkana sa visokim potpeticama i u oskudnoj garderobi.

Mnogima je ovo sve bilo jednostavno previše. Optužili su njene roditelje da su je praktično bacili pedofilima, pogotovo kada je i njena majka izjavila "da je bila šokirana fotografijama kada ih je videla, ali samo jer su dali desetogodišnjakinji da nosi ogrlicu koja vredi više od milion dolara".

Tilan Blondo nekada je bila najlepša devojčica, a danas najlepša žena.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Ipak, godine su prolazile, a lepa Tilan bila je sve lepša. Međutim, sve do pre nekoliko meseci slobodno se moglo reći da je živela život iz snova, radila velike kampanje, i zarađivala milione. A onda, problemi sa zdravljem potpuno su okrenuli njen život naopako.

Tilan Blondo otkrila je da je prošle godine imala nekoliko operacija.
printscreen/instagram 

Ona je u jednom postu objasnila da je prošle godine imala nekoliko operacija nakon pucanja ciste na jajniku, a u oktobru ove godine javili su se ogromni bolovi, međutim, svi su to povezivali sa prošlogorišnjim intervencijama.

"Ove godine sam bila kod tri različita ginekologa, bila u više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi ponavljali: "Ne brini, sve je samo u tvojoj glavi", napisala je Tilan.

"Pre četiri dana sam otišla u urgentni centar jer me je stomak neizdrživo boleo. Rekli su mi da će sve biti u redu, da imam malu cistu i da ću ići na kontrolu za dva do tri meseca. Dan nakon toga imala sam pregled kod neverovatnog lekara Olivijea Kadoša, koji je odmah video cistu od 5 ili 6cm koja stoji uz moj jajnik. Poslao me je na snimanje i sat vremena nakon toga me je pozvao i rekao mi da hitno moram na operaciju. Danas mi je konačno bolje i konačno sam slobodna. Počela sam da i sama mislim da sam luda i da sve umišljam. Drago mi je što nisam odustala u traženju pomoći", objasnila je lepa manekenka na svom Instagramu i dodala da joj je doktor Olivije bukvalno spasio život.

Tilan Blondo pre nekoliko meseci imala je ozbiljnu operaciju kojom joj je spašen život.
printscreen/instagram 

Nakon toga, Tilan je gotovo nemoguće bilo videti u javnosti, a kako su neki izvori pričali, manekenka se povukla kako bi se postarala za svoje zdravlje. Sada, skoro 2 meseca od intervencije, paparaci su je uslikali na plaži u Majamiju gde je bila u društvu svog dečka i prijateljica, a za lepoticom dugih nogu nema ko se nije okrenuo.

Tilan Blondo oduzimala je dah figurom.
SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U jednostavnom sportskom nude kupaćem kostimu oduzimala je dah izgledom, i sada se zaista čini da su loši dani konačno iza nje.

Paparaci su sada prvi put uslikali Tilan Blondo u javnosti nakon 2 meseca.
SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još njenih novijih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite da li danas opravdano nosi titulu "najlepše žene".

MCC / Spread Pictures / Profimedia, pritnscreen/instagram Tilan Blondo

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!