Tilan Blondo stekla je ogromnu slavu kada je imala samo 4 godine. Nakon što je njena fotografija obišla svet, ne samo da je dobila  laskavu titulu "najlepše devojčice", već je već tada radila za najveće svetske modne brendove, a danas, sa 20 godina, i dalje uspešno se bavi manekenstvom, zarađuje milione i živi životom zvezde.


Međutim, lepa manekenka zabrinula je sada svoje fanove nakon što je na Instagramu okačila fotografije iz bolnice, a potom progovorila o ozbiljnom problemu sa kojim se bori već neko vreme.  

Ona je otvorila dušu i priznala da je tokom prošle godine imala nekoliko operacija nakon što joj je eksplodirala cista na jajniku.

tilan blondo imala je nekoliko operacija prosle godine
printscreen/instagram 

- Tri meseca nakon toga, stomak je opet počeo da me boli. Svi smo mislili da je to zbog operacije. Ove godine sam bila kod tri različita ginekologa, bila u više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi ponavljali: "Ne brini, sve je samo u tvojoj glavi".

tilan blondo zavrsila je u bolnici nakon pucanja ciste
printscreen/instagram 

- Pre četiri dana sam otišla u urgentni centar jer me je stomak neizdrživo boleo. Rekli su mi da će sve biti u redu, da imam malu cistu i da ću ići na kontrolu za dva do tri meseca. Dan nakon toga imala sam pregled kod neverovatnog lekara Olivijea Kadoša, koji je odmah video cistu od 5 ili 6cm koja stoji uz moj jajnik. Poslao me je na snimanje i sat vremena nakon toga me je pozvao i rekao mi da hitno moram na operaciju. Danas mi je konačno bolje i konačno sam slobodna. Počela sam da i sama mislim da sam luda i da sve umišljam. Drago mi je što nisam odustala u traženju pomoći, napisala je lepa manekenka na svom instagramu i dodala:

- Iz ovoga sam naučila da, ako vas nešto boli, ne treba da ignorišete bol. Ne odustajte, tražite mišljenja više lekara sve dok ne naiđete na onog koji će vam rešiti problem. Svaki bol, pa i onaj najmanji, signalizuje da nešto nije u redu.

Doktor Olivije mi je bukvalno spasio život, zajedno sa svojim kolegama. Naravno, zahvalna sam i mami koja je vozom doputovala da bude uz mene, kao i dečku koji je od prvog dana uz mene - poručila je Tilan.

tilan blondo
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Tilan Blondo ćerka je fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, a u rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Brdo koja se sa petnaest godina pojavila u magazinu "El“.

Karijeru je započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, a prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina.

Francuska manekenka već dve godine za redom proglašavana je ženom s najlepšim licem na svetu od strane kultne zajednice kritičara TC Candler, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram, Shutterstock Tilan Blondo