Vest da je uspešna tinejdžerka Kajlija Pouzi, koja je slavu strekla u kontroverznom TV šou u kom se takmiče deca takmiče na izboru za miss, izvršila samoubistvo zatekla je svet.

Ovu tragediju prate brojne verzije mogućih uzroka, a samo dan nakon što je zvezda TLC emisije "Toddlers and Tiaras" pronađena mrtva, njena porodica dala je izjavu za "TMZ".

O ubistvu Kajlije Pouzi najlepše devojčice sveta oglasila se i njena porodica.
printscreen/instagram 

"Bila je uspešna tinejdžerka, svetle budućnosti, ali je u jednom momentu donela ishitrenu odluku da okonča ovozemaljski život", rekla je porodica Kajlije Pozi, prenosi Page six.

Brojni portali prenose i poruku koju je juče na Fejsbuku napisala majka Marsi Pozi Gaterman:

"Nemam reči, moja prelepa devojčica je otišla. Molim vas, poštujte našu privatnost dok oplakujemo gubitak Kajlije. Ona će biti moja beba zauvek".

Majka Kajlije Pozi objavila je i fotografiju svoje ćerke u haljini.

Kajlija Pozi je napunila nedavno 16 godina, planirala je da učestvuje na takmičenju "Miss teen Amerike".

Podsetimo, Kajlija je svetsku slavu stekla upravo zahvaljujući gorepomenutom šou programu, a njeni izrazi lica i gestikulacija kasnije su postali jedni od najpopularnijih gifova i mimova.

Kontroverzni TV šou u kojem deca nose neprimerenu odeću i pojavljuju se našminkana, pratile su kritike i kontroverze.

Kaijlija je u svetu lepote od 3. godine, i kao i većina devojčica koje su učestvovale na dečjim izborima za Miss, išla je u solarijum, šminkala se, nosila veštačke nokte i potpetice, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Facebook, pritnscreen/instagram Kajlija Pouzi oduzela je sebi život u 16. godini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!