Da poznati nisu izuzetak kada su u pitanju psihički problemi, uprkos slavi, novcu i popularnosti, dokaz je i Edita Aradinović koja je otvoreno progovorila na ovu temu i priznala da se i sama donedavno borila sa suicidalnim mislima.

Pevačica je srećom iza sesbe ostavila težak period, ali ne krije da je i sama pomišljala na najgore. 

- Ja sam imala više puta takve misli u svojoj glavi, žao mi je što sam to imala i što je porodica prolazila kroz to - kazala je na početku.

Edita Aradinović kaže da je prolazila kroz težak period donedavno.
printscreen/instagram 

- Znam kakav je osećaj kada misliš da te niko ne prihvata, kada si diskriminisan, ali to je samo u glavi tog nekog ko pati, ko ima problem. Što se tiče vršnjačkog nasilja, stvarno nisam deo toga, ja znam kako bih vaspitavala svoje dete... - rekla je pevačica u "Ekskluzivno".

Edita Aradinović rekla je da zna kakav je osećaj kad te neko ne prihvata.
printscreen/instagram 

Edita se potom osvrnula na to šta joj se događalo, a potom i poslala bitnu poruku.

- Prolazila sam kroz period torture psihičke, to je bilo nedavno, tako sam osećala da ja to neću podneti. Užasno je što ja to pričam, svačiji život vredi.

Pevačica se već neko vreme retko pojavljuje u medijima, a pre izvesnog vremena otkrila je da joj nije uvek lako pred kamerama.

Edita Aradinović priznala je da joj nije lako pred kamerama.
ATA Images 

- Meni nije lako i nisam taj tip koji kad se upale kamere blistam i smejem se, a trudim se da to radim, i onda baš sam nekako, šta znam... Izgradila sam sebe i zadovoljna sam sobom kako radim svoj posao, kao i publika - zaključila je Edita.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!