Edita Aradinović, trenutno je jedna od najpopularnijih pevačica, koja u poslednje vreme niže hitove, a sada je otkrila detalje svog posla koji godinama radi sa ljubavlju.

Tokom karijere morala je da se odrekne nekih stvari, a otkrila je i kako joj je to uspelo.

- Ovaj posao je sportski. Moraš da vodiš sportski život, kao sportista koji želi da pobedi, mora da trenira. Moraš da treniraš, mora da se odrekne, nema slatkiša, nema pušenja, alkohola, da izlazi, da se druži...

Mi pevači smo malo lucidni, ne spavamo zbog posla, malo smo i čudni, neki su i destrukvni, neki su malo i asocijalni, ali da bi na kraju bio pravi profesionalac moraš da se odrekneš nekih stvari u nekom trenutku svog života - priča Edita, pa dodaje:

ATA Images Edita Aradinović

- Ja ne mogu da se hvalim da sam se, recimo, sa 19 godina odrekla nekih stvari - nisam, tek sam nedavno, pre par godina, shvatila neke stvari, ali sve u svoje vreme.

Ono što Edita takođe ne krije da se malo udaljila od medija, a dobro je poznato da je i njena rođena sestra javna ličnost.

- Sestra mi je takođe u šoubiznisu već dugi niz godina, nije došlo do zasićenja medija, ali nisam ja taj tip ličnosti. Ne mogu da kažem i da se ograđujem da sam nešto asocijalna, ali iskreno da kažem, koliko god se ja trudila da zračim pozitivnom energijom i da budem ekstrovertna i da sa svima super pričam, to nije tako.

edita aradinovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Meni nije lako i nisam taj tip koji kad se upale kamere blistam i smejem se, a trudim se da to radim, i onda baš sam nekako, šta znam... Izgradila sam sebe i zadovoljna sam sobom kako radim svoj posao, kao i publika - zaključuje Edita u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".