Editu Aradinović ne samo što krasi moćan glas, već je zbog lepote sa razlogom zovu "džepnom Venerom".

Pevačica nikad nije krila da je na sebi korigovala određene stvari, kao što je nos, a često je znala i da se našali na tu temu, a uklonila je i mladež iznad usne koji je dugo bio njen zaštitni znak.

Svojevremeno je imala i filere u usnama kojih se rešila, a nedavno je progovorila upravo na temu plastičnih intervencija.

Naime, nije tajna da se posvetila zdravom načinu života, kao i da redovno vežba, a komplimenti na račun izgleda veoma joj prijaju.

Podsetimo, Edita je 2020. godine otkrila da je shvatila da je velike usne ne čine srećnijom, već da se zbog njih mnogo manje smejala.

edita aradinovic pre nego sto je operisala usne
printscreen/instagram 

- Da mi je neko rekao da će doći dan kad ću ja otići kod hirurga da ispumpam svoje usne, ne bih mu verovala. Došla sam u situaciju da sam preterala i da se više sama sebi nisam dopala. Tad sam se zapitala da l’ je to moja istinska sreća. Zapitala sam se zašto sam želela da imama velike usne, je l’ sam zbog toga neka riba ili privlačnija? To je zapravo najveća iluzija nas nekolicine devojaka, koje smo u dubini duše nesrećne nekim drugim stvarima, pa smo pokušavale da to rešimo na neki drugi način - potpuno iskrena je bila Edita, a onda dodala da se sada mnogo bolje oseća.

edita aradinovic
Instagram 

Danas je njen stav više nego jasan kada su u pitanju operacije:

- Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu - objasnila je Edita za medije svoje mišljenje, a kako je pevačica izgledala nekad, pogledajte u galeriji ispod:

Insatgram, Instagram Pogledajte koliko se pevačica promenila s početka karijere.