Edita Aradinović važi za jednu od najlepših pevačica na domaćoj sceni, a javnost veoma interesuje njen privatni život koji ona vešto krije.

Iako je veoma iskrena po pitanju muško ženskih odnosa i toga da još uvek nije spremna da se veže za ceo život, ne krije da traga za pravom i iskrenom ljubavi.

Nedavno je izdala pesmu "Varalica", zajedno sa Sarom Jo, a sada je za "Blic" otkrila da li je nekada bila izigrana u emotivnim odnosima i da li bi oprostila prevaru.

- Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare - iskrena je pevačica koja nije želela da detaljiše da li to znači da je njenoj trenutnoj vezi, sa muškarcem koga već duži vremenski period krije od javnosti, došao kraj.

edita aradinovic
Instagram 

Bila je više raspoložena da priča o saradnji sa koleginicom Sarom Jovanović.

- Što se saradnje sa Sarom tiče, stvarno je nastala iz potpune ljubavi prema muzici, i našim devojčicama i fanovima. Želele smo da usred ovog haosa ponudimo nešto što je luckasto, lepo i neopterećujuće.

S sruge strane, imam još dosta projekata na čekanju i završavam album, i jedva čekam da izađe - kaže pevačica te objašnjava da li je njen običaj da non stop menja žanrove u muzici hrabar potez ili ludost:

edita i sara jo
Youtube 

- Hrabra sam i definitivno luda, i ne vezujem se za žanrove, već za dobre projekte, muziku i nameru. U ovom slučaju namera je bila da osvežimo scenu dobrim desertom.

Na društvenim mrežama Edita neretko dobija komplimente na račun svog izgleda. Pevačica se posvetila zdravom načinu života, te redovno vežba i pazi na ishranu. Ne krije da joj epitet najseksepilnije pevačice mlađe generacije jako prija.

- I ja sam sebe počela da doživljavam tako, i sve što sam starija se bolje nosim sa svojim govorom tela, dopada mi se ova koža u kojoj sam i drago mi je ako me i drugi tako doživljavaju - iskrena je pevačica.

edita aradinovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Ona se takođe osvrnula i na trenutni pokret na društvenim mrežama koji nosi naziv “prirodna žena”, a ima za cilj da pokaže da su žene bez šminke, filtera i estetskih operacija jednako lepe i da nema potrebe da se stide svog izgleda.

Kako je i sama nedavno rešila da smanji usne i vrati se prirodnijem izgledu, Edita ne krije da je vremenom naučila da je manje zapravo više. Takođe pevačica ne krije da je bila nezadovoljna kako joj nos izgleda pa je rešila da to promeni.

- Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe.

Insatgram, Instagram Pogledajte koliko se pevačica promenila s početka karijere.

Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu - zaključila je Aradinovićeva.