U poslednjih par dana Edita Aradinović nalazila se na naslovnim stranama i gotovo svim domaćim portalima. Povod za to je Editina nova ljubavna veza sa jednim poltičarem, navode mediji.

Ipak, pevačica je odlučila da se oglasi i objasni o čemu se radi.

„Nadam se da mi današnji dan neće ništa pokvariti! Danas izlazi nova Merlinova pesma! Danas ja završavam svoju pesmu. A ovo je moja prva izjava nakon laži i neistina pisanih o meni poslednjih dana“, započela je Edita i dodala:

edita-aradinovic-decko-veza-politicar-doktor-ljubav
Print Screen/Instagram Edita Aradinović 

„Pre svega nisam planirala ni da pričam o ovome, jer sam u par navrata objasnila medijima da više neću pričati o svom privatnom životu. Kao što možete da primetite, komunikativna sam i društvena, kako uživo, tako i na društvenim mrežama i ne radim ništa što može ugroziti mene i moju okolinu. Moja je samostalna odluka da živim jedan normalan, skladan život, ujedno i turbulentan zbog posla i nemam vremena za ovakve stvari, ali sada sam primorana da pričam o tome, jer kruže neistine, i time narušavaju mir jedne ili više porodica, što nije u redu. Istina je da sam u vezi, sve ostalo je neistina“, rekla je Edita za „Hello“ i dodala:

„Postoji i on nije oženjeni političar, on je pre svega doktor, lekar. Da li se on privatno bavi politikom, kako i na koji način, to je njegova stvar“, otkrila je Edita.