Edita Aradinović pošteno je zbunila pratioce na Instagramu.

Nakon što je na storijima podelila fotografiju ruke sa prstenom koji liči na verenički, uz reči "Rekla sam da", mnogi su pomislili da pevačica uskoro staje na "lud kamen".

Edita Aradinović pohvalila se prstenom na storiju.
printscreen/instagram 

I dok su se svi pitali ko je muškarac za kog je Aradinovićeva pristala da se uda, ona je odlučila odmah da odgovori. Zapravo je istina da se samo našalila, a već na sledećem storiju otkrila je o čemu se radi.

Naime, Edita je promenila manikir, te je rečenicu "Rekla sam da", dopunila sa "dugim noktima".

Edita Aradinović rekla je da dugim noktima.
printscreen/instagram 

Nakon toga je dodala, u svom maniru: "Koji ovoga puta neće pući jer ja sam jedna dama".

Edita se našalila sa pratiocima.
pritnscreen/instagram 

Naravno, prva objava izazvala je pravu pometnju, koja se nakon toga pretvorila u salvu smeha kada se povezalo o čemu je reč.

Inače, Edita je nedavno iznenadila sve promenom imidža kada se pojavila sa kratkom kosom, koju je kasnije nadogradila.

- Jednostavno dosadilo mi je, bila sam plava, pa crna, nosila nadogradnje, jer od malena patim za dugom kosom jer me mama šišala na kratko. Videla sam neki snimak, svi su mi rekli da predobro izgledam sa kratkom kosom, i odlučila sam se na taj korak, ali da je malo posvetlim kako bih bila ja ja - pričala je nedavno, a kako pevačica izgleda sa kratkom kosom, kao i nejne druge promene frizura, pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/ instagram, Instagram Edita Aradinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!