NI ONA NIJE ODOLELA: Edita Aradinović se ošišala, ima novu, trendi frizuru sa kojom svaka žena izgleda mlađe

Edita Aradinović promenila je frizuru i ošišala se na kraći lob, ili duži bob kako je još neki zovu, a pratioci su oduševljeno komentarisali njeno novo izdanje.

Instagram 

Edita Aradinović dugo je bila prepoznatljiva po svojoj dugoj smeđoj kosi, međutim, sada se odlučila na veliku promenu.

Kosu je ošišala, a novim izgledom se pohvalila na svom instagramu.

Lepa pevačica nije odolela trendi frizuri koja je jedna od najpopularnijih već godinama. U pitanju je bob koji je instant učinio da deluje mlađe i svežije, što nije promaklo njenim pratiocima.  

edita aradinovic se osisala
printscreen/instagram 

Naravno, komentari nisu izostali.

"Prelepa", "Kao devojčica", "Mnogo ti je bolje ovako", "Lepa žena"... samo su neki od komplimentata koji su se mogli pročitati na njenom profilu.

Kraći lob ili klasičan bob uprkos prolaznim trendovima uporno se drži na samom vrhu najpoželjnijih frizura već godinama. Idealan je za sve tipove kose, jedino je potrebno malo više vremena da ga stilizujete ukoliko imate prirodno kovrdžavu kosu. 

Bilo da ga nosite ravno isfeniranog kao Edita ili ćete ga blago prelomiti, budite sigurni da ćete sa takvim odabirom delovati mlađe i biti u trendu.

Edita se do sada igrala bojama kose, a poslednji put kada je imala ovako kratku kosu bilo je 2018. godine. Iako pevačici sve dobro stoji, obožavatelji su saglasni da je ovog puta bob pun pogodak, a sve njene transformacije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/ instagram, Instagram Edita Aradinović

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši