Edita Aradinović nikada nije krila da je na sebi korigovala stvari kojima je bila nezadovoljna, kao što su nos i usne. Uvek je otvoreno govorila o tim promenama, a neretko se i našalila na svoj račun.

Do pre dve godine, Edita je imala hijaluron koji je povećao njene usne.

- Prošlo je od tada skoro dve godine, pa nisam se srodila sa takvim fizičkim izgledom, previše se smejem i puno pričam. Delovala sam i sebi i drugima previše veštačko!

Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe.

ATA Images Edita Aradinović

- Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu - rekla je Edita za Blic.

Pevačica se dotakla i teme muško-ženskih odnosa i otkrila je da li bi partneru oprostila prevaru.

- Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare - iskrena je pevačica koja nije želela da detaljiše da li to znači da je njenoj trenutnoj vezi, sa muškarcem koga već duži vremenski period krije od javnosti, došao kraj.

edita aradinovic
ATA Images/Antonio Ahel