Jedna od najčešćih i najnetačnijih pretpostavki je da "lepi ljudi nemaju muka i problema".

Kao da je njihov izgled dovoljan da im u životu sve ide glatko.

Međutim, da i lepa lica kriju tajne i imaju loše dane potvrđuje i slučaj nekadašnje Misice Amerike Česli Krist koja je odlučila da oduzme sebi život skokom sa zgrade na Menhetnu gde je stanovala. Nesrećna devojka samo par sati pre skoka sa 29. sprata ostavila je status na Instagramu u kom je napisala: "Neka vam ovaj dan donese odmor i mir".

Poznata manekenka, koja se bavila i advokaturom, a radila je i kao dopisnik zabavne emsiije "Extra", a po njenim društvenim mrežama niste mogli da zaključite da je ikada imala problem sa depresijom ili slično.

Čelsi Krist imala je život na kom bi joj mnogi pozavideli.
printscreen/instagram 

Policija je u njenom stanu pronašla poruku u kojoj je pisalo da želi svu imovinu da ostavi svojoj majci, ali nije bilo objašnjenja postupka, ni oproštajne poruke, prenosi "Daily Mail".

Čelsi Krist, nekadašnja Mis Amerike nije ostavila oproštajnu poruku.
Tracy Ngyuen/Miss Universe / Zuma Press / Profimedia 

"Nije bila samo lepa, već i prepametna. Imala je život na kom bi joj svako pozavideo... Ovo je tako tužno", rekao je izvor za "New York Post".

Česli je 2019. pobedila na takmičenju za najlepšu devojku Severne Karoline, a potom je iste godine osvojila i titulu Mis Amerike. Tokom takmičenja sebe je opisala kao "čudno dete", koje je nekada imala spojeno obrve, a sada je deo prve generacije istinski osnaženih žena.

"Stojim ovde u Nevadi, u državi koja ima prvo žensko zakonodavno telo u celoj zemlji. Moja generacija je prva koja ima taj način razmišljanja okrenut budućnosti gde su prisutne inkluzivnost, raznolikost, snaga i osnažene žene. Radujem se daljem napretku moje generacije", rekla je ona tom prilikom.

Inače, Čelsi je bila dete iz mešovitog braka. Njen otac je Poljak, a majka Afroamerikanka, koja je 2002. takođe izabrana za Mis Severne Karoline. U izjavi ju je porodica opisala kao "ženu koja je svojom lepotom i snagom inspirisala druge širom sveta".

Čelsi Krist oduzela je sebi život skokom sa 29. sprata.
printscreen/instagram 

"Razoreni ogromnom tugom, moramo da saopštimo da je naša voljena Česli umrla. Brinula se o drugima, volela ih, smejala se i sijala. Česli je bia oličenje ljubavi i služila je drugima, bilo kroz svoj rad kao advokat koji se borio za socijalnu pravdu, bilo kao Mis SAD i voditelj, ali, što je najvažnije, kao ćerka, sestra, prijateljica, mentor i koleginica. Znamo da će njen uticaj nastaviti da živi. Dok razmišljamo o našem gubitku, porodica traži privatnost u ovom trenutku", saopštila je porodica ove mlade žene, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte još fotografija nekadašnje Miss Amerike Čelsi Krist

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!