Čuvena pevačica Šinejd O Konor doživela je najstrašniju sudbinu koja može da zadesi roditelje - njen 17-godišnji sin se ubio, a policija je njegovo telo pronašla nakon dvodnevne potrage.

Nažalost, tinejdžer koji je pre toga bio hospitalizovan baš iz straha da bi mogao da digne ruku na sebe uspeo je da pobegne iz bolnice i uradi ono što je naumio, a istražitelji su kasnije pronašli i njegovo oproštajno pismo.

Slomljena Šinejd javno je zapretila čelnicima bolnice u kojoj je bio jer joj nije bilo jasno kako je moguće da neko samo tako nestane.

"Kako 17-godišnja istraumirana mlada osoba koja je na čuvanju u bolnici zbog pokušaja samoubistva može da nestane iz iste te bolnice? Naravno, bolnica odbija da preuzme odgovornost. Ako se išta desi mom sinu, sledi tužba. Želim da znam zašto je Lin Vard iz ove bolnice koja je trebalo da nadgleda mog sina 24 časa dnevno uspela da ga izgubi iz vida kada je pre sedam dana imao dva ozbiljna pokušaja samoubistva?" pisala je pevačica na Tviteru, a kako kaže, planira i da se obračuna sa policijom.

Šinejd O Konor najavila je tužbe nadležnim institucijama zbog smrti sina.
Facebook / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Identifikovala sam posmrtne ostatke svog sina. Neka Bog oprosti Irskoj jer ja sigurno neću", napisala je na Tviteru.

"Napraviću pauzu da ožalim sina, a kada budem spremna reći ću svima kako je tačno država Irska u svom neznanju, zlobi i lažima uz bolnicu Tusla omogućila mom sinu da umre".

Šinejd je nakon celokupne situacije završila i sama u bolnici, a kako se pisalo u stranim medijima, pokušala je da oduzme sebi život "jer ne vidi budućnost bez Šejna".

Šinejd O Konor okrivila je bolnicu za to što se njen sin ubio.
MD1 / Backgrid UK / Profimedia 

Na Tviteru je kasnije napisala da je ona ta koja je kriva za njegovu smrt.

"Ja sam kriva što Šejna nema. Moja deca ne mogu da mi to oproste i ne žele da pričaju sa mnom. Ne vidim život bez svog deteta", pa dodala:

"Odlučila sam da sledim svog sina. Nema smisla da živim bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Živela sam samo zbog njega, a sada ga nema. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me vide. Ja sam us*ana osoba. A vi svi mislite da sam fina jer znam da pevam. Nisam".

Pevačica je kasnije obrisala sporne tvitove i izvinila se zbog svojh reči.

"Žao mi je, nije trebalo to da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vreme. Ali pronaći ću Šejna, ovo je samo kratko odlaganje", poručila je neutešna pevačica na Tviteru nakon nekoliko sati.

Sada su je paparaci uslikali na sahrani tinejdžera, a vidno potresena Šinejd grlila se sa ljudima. Međutim, od trenutka kada su se fotografije sa pomena pojavile na internetu, ljudi su komentarisali ono što je obukla.

Šinejd O Konor na sahrani sina pojavila se u roze trenerci.
Mark Doyle / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kasnije se oglasila na Tviteru i objasnila da je drečave boje na sinovljevoj sahrani nosila je u skladu sa njegovim željama koje je, kako se ranije navodilo, napisao u svom oproštajnom pismu.

- Stavila sam mu nekoliko paklica cigareta u kovčeg u slučaju da ih nema na nebu. I to će mu se dopasti - napisala je Šinejd, a ljudima se nije dopalo to što je očigledno svom sinu dozvoljavala određene stvari poput cigareta zbog čega se satima vodi polemika na internetu.

Podsetimo, Šinejd je majka četvero dece, nakon prelaska u islam uzela je ime Šuhada Sadakvat, a već neko vreme ima problema sa psihičkim bolestima. Nju život nije mazio, a 2017. je priznala da je bila žrtva porodičnog nasilja, da ju je majka maltretirala, te da je i tada razmišljala o samoubistvu.

Šinejd O Konor i sama se borila sa depresijom zbog svoje majke.
Youtube 

"Imala je sobu za mučenje i bila je osoba koja je uživala da nanosi bol drugima. Morala sam stalno da ponavljam kako ne vredim ništa i da sam ja niko, ako bih odbila to da govorim, onda bi me tukla", potresno je svedočenje poznate pevačice. Od majke je pobegla kada je imala 13 godina, a šest godina kasnije majka joj je poginula u saobraćajnoj nesreći. Pevačica je u intervju rekla kako je na isti pristala jer želi svima da kaže da nije luda nego da je žrtva porodičnog nasilja.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!