Poznatu pevačicu Šinejd O Konor zadesila je najstrašnija stvar na svetu - nakon što se već dva dana tragalo za njenim 17-godišnjim sinom, konačno je pronađen, ali nažalost, ispostavilo se da se mladić ubio.

Ona je ovu tešku vest podelila na Tviteru u emotivnom poslednjem pozdravu gde je napisala "da počiva u miru i da niko nikada ne sledi njegov primer".

"Moj prelepi sin, Nevi’im Nesta Ali Šejn O’Konor, jedino svetlo mog života, odlučio je da danas okonča svoju zemaljsku borbu i sada je sa Bogom. Neka počiva u miru i neka niko ne sledi njegov primer. Dušo moja. Mnogo te volim. Molim te, budi u miru", stajalo je u obraćanju.

Ona je, zatim, podelila pesmu Boba Marlija koju je posvetila Šejnu: "Ovo je za mog Šejna. Svetlost mog života. Lampa moje duše. Moja plavooka beba. Ti ćeš uvek biti moje svetlo. Uvek ćemo biti zajedno Nijedna granica nas ne može razdvojiti", napisala je neutešna majka.

Neposredno pre nego što je podelila tragične vesti, Šinejd je otkrila da je Šejn nestao iz bolnice Talah u Dablinu u četvrtak 6. januara. Ona se molila za njega u nadi da će se bezbedno vratiti, a zamolila je tom prilikom i sve ljude da joj jave ukoliko saznaju bilo šta u vezi sa njenim sinom.

Šinejd O Konor najpre se obratila svima na Fejsbuku ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njenom nestalom sinu.
Youtube 

Poznata pevačica je prošle nedelje uputila i srceparajuću poruku svom nestalom sinu, koji je pre toga bio u bolnici na prismotri zbog pokušaja samoubistva, a sve u nadi da će on povetu videti i vratiti se kući.

"Ovo je poruka za mog sina, Šejna. Šejn, više nije smešno sve ovo u vezi sa nestankom. Plašiš me do vraga", pisalo je u posvećenom tvitu, ali, nažalost, sačekale su je najgore moguće vesti.

Inače, Šinejd pored Šejna ima još troje dece, a jednom prilikom otkrila je da su je svojevremeno terali da abortira jer je zatrudnela u jeku karijere.

Šinejd O Konor otkrila je da i sama pokušala da se ubije osam puta.
CRISPIN RODWELL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U jednom trenutku povukla se iz javnog života, promenila ime i prešla u islam, a tokom intervjua sa čuvenom Doktor Filom, pevačica koju je proslavila čuvena pesma "Nothing compares 2U" otkrila je da je pokušala čak 8 puta da se ubije za 8 dana, te da se nada da niko od njene dece nikad neće proći kroz muke sa depresijom kakve je ona imala.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!