Arči Linderst, sin Nikolasa Lindhersta planetarno poznatog kao Rodni Troter iz legendarne serije "Mućke", pronađen je mrtav u porodičnom domu u Fulamu. Iako uzrok smrti nije poznat, policija nije utvrdila nikakve sumnjive okolnosti, tako da dalje istrage neće biti.

Prema rečima bliskih prijatelja, Arči je bio "predivna duša", a niko od njih nije mogao da pronađe reči kojima može da opiše koliko je bio pun života i radosti. Devetnaestogodišnjak je, inače, pošao očevim stopama: učio je glumu i u tako ranom dobu već ostvario više uspešnih televizijskih uloga, od kojih mu je široku popularnost donela ona u sitkomu "So Awkward" na CBBCu. 

Tokom snimanja ove serije, Arči je postao najbolji prijatelj sa Semjuelom Smolom, koji je povodom Lindherstove smrti napisao: "Mom bratu Arčiju. Još uvek ne mogu u potpunosti da prihvatim da te nema. Imao si još toliko života pred sobom i sad bih dao sve da možeš da ga nastaviš."

"Zaklinjem ti se da ću se do poslednjeg daha truditi da te učinim ponosnim," dodao je. "Voleću te od sad do kraja večnosti. Počivaj u snazi, brate."