Glumica Sandra Bulok nedavno je doživela niz stresnih situacija zbog kojih je bila prinuđena da potraži stručnu pomoć, a sada je rešila da svoju priču podeli sa javnošću.

Ona je istakla da se danas oseća bolje zahvaljujući terapiji desenzibilizacije, ali je otkrila da je bila u izuzetno lošem stanju, prenosi "Insider.com".

Veliku brigu i stres glumica je osetila kada je njen sin doživeo fibrični šok usled visoke temeprature, zbog čega je ona mislila da neće preživeti.

- Mislila sam da je umro. Mislila sam da je gotovo - rekla je glumica, a još uvek se nije oporavila od ovog događaja kada ju je ujeo otvrovni pauk.

Sandra Bulok se bojala da joj sin ne umre.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dva dana posle toga, ona je podigla kosu u punđu i otišla na dodelu Oskara, ali se ispostavilo da su se prezategnute vlasi i posledice ujeda odrazile na njenu kosu, koja je počela da opada u pramenovima ostavljajuću pečate.

Baš kad je stresa bilo previše, dogodila se i najstrašnija stvar u njihovim životima. U pitanju je upad Džošue Džejmsa Korbeta, progonitelja koji je bio opsednut Sandrom, u njenu porodičnu kuću 2014. godine. Kako je istakla, zahvalna je što njen sin u tom trenutku nije bio kod kuće.

Sandra Bulok bila je na meti provalnika.
Shutterstock 

- To je bila jedina noć kada Luis nije bio sa mnom. Njegova dadilja je rekla: "Hajde da ga odvedem u moj stan", a on se nalazi prekoputa. Prostorija koja je sada moj garderober tada je bila njegova soba, a da se sve nije desilo tako kako jeste - to bi zauvek promenilo naše živote - ispričala je Sandra.

Glumica je pozvala policiju i Korbet je ubrzo uhapšen, ali ona više nije bila ista osoba.

Sandra Bulok ne krije da je potražila pomoć psihijatra.
Shutterstock 

- Bilo je užasno čudno, izašla bih iz automobila, pogledala levo i počela da jecam - ispričala je ona i istakla da je morala da se sabere zbog svog sina. Rekla sam sebi - ja sam samohrana majka, a ovo dete nema od mene šta da upije osim traume, i straha, i sramote u najvažnijem trenutku svog života i pomislila sam kako ne smem da stavim takav teret na svoje prelepo dete.

Sandra Bulok dugo se oporavljala od traume.
Shutterstock 

Glumica je nakon toga krenula na terapiju, zbog koje je vrlo zahvalna, a ističe da kao dete nije učena da traži pomoć.

- Naučila sam da tražim da mi se pomogne. Nisam dobra u tome. Nisam tako vaspitana. Ali morala sam da rtažim pomoć. I dalje nisam sjajna u tome, ali popravljam se - iskrena je Sandra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!