Sandra Bulok, koja je nedavno očarala javnost u odelu ljubičaste boje, prisetile se anegdote koju je pre 25 godina doživela sa kolegom Kijanom Rivsom.

Glumica je u intervjuu za "Esquire" ispričala kako je kolegi otkrila da nikada nije probala tartufe, kao ni šampanjac.

sandra bulok
Shutterstock 

Ni sama nije slutila šta će se dogoditi. Naime, nekoliko dana kasnije Kijanu je motorom stigao ispred njene kuće, sa svećem, šampanjcem i tartufima u ruci.

- Samo sam mislio da bi mogla da probaš šampanjac i tartufe, da vidiš kakvi su - rekao je holivudski miljenik.

To je bio gest na koji je Sandra "potpuno pala". Glumica je 2018. godine priznala da se zaljubila u Rivsa dok su zajedno snimali "Brzinu". Ipak, mislila je da nije obostrano.

kianu rivs
Shutterstock 

Međutim, nešto kasnije, Kijanu je potvrdio da zapravo jeste bilo obostrano, ali da ona nije ni slutila.

- Ona nije ni znala da sam bio zaljubljen u nju - ispričao je.

Inače, Rivsa prati glas jednog od najsimpatičnijih ljudi u Holivudu. Pre nekoliko dana sve je iznenadila vest da je Kijanu Rivs u braku sa koleginicom, doduše crkvenom, i to 29 godina, a da to dugo nije ni znao.

kijanu rivs i sandra bulok
Youtube 

Do ovoga je došlo još 1992. godine kada je sa Vinonom Rajder snimao film "Bram Stoker’s Dracula".

Naime, kako je glumac jednom prilikom otkrio, na setu filma bio je sveštenik iz Rumunije koji je obavio pravu ceremoniju.

kijanu rivs
Profimedia 

- Na snimanju filma obavljena je prava ceremonija crkvenog venčanja sa rumunskim sveštenikom. Vinona mi je to potvrdila i Kopola. Tako da, izgleda da smo u braku pred Bogom - rekao je Kijanu Rivs (57) za "Esquire".