Kompanija WarnerBros najavila je nastavak trilogije "Matrix" pod nazivom "Matrix: Resurrections" koji će zvanično početi sa prikazivanjem 22. decembra, a ono što su svi odmah primetili bio je izgled slavnog glumca Kijanu Rivsa. 

Kijanu u 57. godini izgleda fantastično i novi poster i trejler za film to dokazuju. 

Zvezda triologije "The Matrix" i blokbastera "John Wick" je uzor mnogim muškarcima u Holivudu. Vreme prolazi, osim brade, ništa se nije promenilo.

Rivs je pre četiri godine gostovao je u emisiji Grejema Nortona. Voditelj i glumac su isto godište, pa se Norton našalio da Rivsu "može da mu bude deda", ako se uzme u obzir koliko drugačije izgledaju.

Kijanu je par puta bio optuživan od strane tabloida da je imao plastične operacije, ali glumac se nikad nije bavio ovim nagađnjima.

  Glumac nije imao običaj da priča o svom načinu života, ishrani i vežbanju, ali je napomenuo da je veoma zainteresovan za budizam i meditaciju. 

"To je jedini način da se odvojim od svakodnevnice koja ume da me guši", otkrio je Kijanu.

kijanu rivs
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njegov život obeležila je strašna taregedija, kada je Kijanu je ostao bez svoje partnerke Dženifer Sajm koja je poginula 2001.godine u stravičnoj nesreći sa svega 28 godina. Dženifer i Kijanu su pre nesreće čekali devojčicu, Avu, ali dete je bilo mrtvorođeno.

Kijanu je imao kratku vezu sa Sandrom Bulok i Sofijom Kopolom, ali činjenica koju i sam ističe je da je Dženifer bila ljubav njegovog života. 

kijanu rivs
Shutterstock 

On i Dženifer su se upoznali 1998. godine, na promotivnoj svirci njegovog benda. Glumac tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled.

Kijanu je, inače, 1993. godine ostao i bez najboljeg prijatelja, Rivera Feniksa, koji je umro sa svega 23 godine na jednoj žurki. Tu je bila i vest o tome da njegova mlađa sestra Kim boluje od leukemije. Kijanu je, inače, ranih devedesetih godina potpuno preuzeo brigu o njoj.

"Ako ste bili brutalno lomljeni a opet skupili hrabrosti da budete nežni prema drugim živim bićima, onda ste zapravo frajer sa srcem anđela", posle svega ima da kaže skromni i hrabri glumac.

Kijanu danas konačno uživa u životu i ljubavi. Kijanu je već duže vreme u vezi sa Aleksandrom Grant koju na mrežama često prozivaju zbog izgleda, odnosno sede kose.

kijanu rivs sa devojkom
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia