Film "Južni vetar 2" koji je odnedavno počeo da se daje u biskopima, iz dana u dan beleži rekordnu gledanost, te su se tako miljenici publike Maraš, Baća, Sofija i Luka vratili na velika vrata.

Mnogi se već sada interesuju za nastavak serije, a sada je Miloš Biković mnogima dodatno zagolicao maštu otkrivši kog holivudskog glumca ćemo imati prilike da gledamo.

Reč je o Majklu Medsenu (64) koji je igrao u više od stotinu filmova, a verovatno najzapaženije uloge su mu - Mr. Blonde u filmu "Reservoir Dogs", Bad u "Kill Bill", Soni u "Donnie Brasco", "Sin City", "Umri drugi dan"...

majkl medsen u nasatvku juznog vetra
Instagram 

- Dobrodošao u ekipu Južnog vetra Majkl Medsen! - napisao je Biković.

Podsetimo, reditelj "Južnog vetra" Miloš Avramović govorio je ranije da fanove ovog ostvarenja očekuju brojna iznenađenja.

- Biće novih glumaca i u seriji, ali ne mogu još da otkrivam imena. Neke ugovore smo već potpisali i ta stvar je završena, s nekima smo još u pregovorima, ali ne smem još da pričam o tome - rekao je Avramović, a na pitanje da otkrije makar "koliko ih je", odgovorio je:

milos bikovic i modrag radonjic
Youtube 

- Četiri! Biće ih četvoro u seriji! Dovodimo 2 holivudske i 2 ruske zvezde od kojih je jedna legendarna i u narednih mesec dana ćemo možda moći da otkrijemo više.

Naredni film i druga sezona serije neće biti samo balkanski već evropski projekat, a scenarijom sam prezadovoljan. Stalno ga čitam i nestrpljiv sam da počnemo sa snimanjem. Već u aprilu, maju počinjemo snimanje 2. sezone serije, nakon čega snimamo i treći film. Bližimo se kraju sage, ali možda se opet sretnemo - naglasio je Avramović.

milos avramovic
Youtube