Nakon tri godine išekivanja, pre nekoliko održana je beogradska premijera filma "Južni vetar 2: Ubrzanje", te su se tako miljenici publike Maraš, Baća, Sofija i Luka vratili na velika vrata.

Na čelu sa rediteljem Milošem Avramovićem, glumačka ekipa ovog ostvarenja pripremila je spektakularno iznenađenje za sve ljubitelje čuvenog "Južnog vetra".

Naime, Miloš Biković je putem svog Instagram profila najavio neočekivane nagrade za svakog 100.000-og gledaoca filma "Južni vetar 2: Ubrzanje".

milos bikovic
ATA Images/Antonio Ahel 

- Drugari, danas slavimo 100.000-og gledaoca. Ovaj, kao i svaki sledeći 100.000-i gledalac dobiće priliku da se pojavi u seriji "Južni vetar" i na taj način biće u glumačkoj postavi sa nama - saopštio je ove vesti Biković.

Podsetimo, Miloš Biković je pre nekoliko dana istakao da ovo ostvarenje ne promoviše kriminal, već da se radi o svetu koji intrigira mlade ljude, ali čiji deo oni ne žele da budu.

- Dugo smo radili film, dugo smo ga spremali i nadam se da smo došli do te tačke kada će energija, koju smo uložili u ovaj film, da se vidi na platnu. Mi smo sa "Južnim vetrom" polako počeli da privodimo svom zenitu.

Ovaj svet je prikazan sa bezbedne distance, da mladi ljudi mogu da vide taj svet koji nas je uvek privlačio u filmovima, kao što su "Scarface", "Kum", "Sopranovi" i svi ti projekti koji prikazuju jedan svet kojem ne želimo da pripadamo, ali koji nas intrigrira.

milos bikovic i miodrag radonjic
Youtube 

Ovaj film, kada dođe do svog kraja, zaokružiće i odgovoriće na sva pitanja, nesumnjivo, da li je ovo neka promocija kriminala – što ja smatram besmislenim - ispričao je Biković za "Novu".

Osim toga, rekao je još i da ne može objektivno da oceni film.

- Jako mi je teško da sam kažem šta mislim - u svakom sam kadru, nezgodno je biti objektivan i dati neki sud - kaže glumac.

Osim toga, Miloš je otkrio da će Petar Maraš u nastavku filma oduševiti publiku u bioskopskim salama.

milos bikovic i miodrag radonjic
ATA Images 

- Nije mi bilo teško da ga razumem u ovom delu, jer je ovo jednostavna i jasna postavka njegovih želja i tendencije. U nastavku serije imaćemo dva velika holivudska glumca, ali o tome još uvek ništa nećemo otkrivati - rekao je Biković za "Blic".

Ukoliko želite da budete rame uz rame sa nekim od glumaca "Južnog vetra", gledajte film i možda baš vi budete 100.000-i gledalac!