Čekali smo taj "Južni vetar 2", čekali i dočekali!

Dok se utisci polako sležu, mnogi su bili saglasni - pored stare dobre ekipe, oduševili su nas i neki novi članovi među kojima je i bugarski glumac Zahari Bahorov koji je igrao ulogu Kirila, a koji je bio zadužen da pomogne Marašu i Baći u vraćanju otetog Maraševog mlađeg brata.

Međutim ako ste bili u fazonu da vam je njegov lik veoma poznat - ne varate se, istina je da ste ga već videli u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena - "Igri prestola".

On se pojavio doduše u jednoj epizodi kada Džon Snou i Tormund odlaze iza zida da pregovaraju sa narodima koji tamo žive, i kada ih dočekuje navala "white walkera".

zahari bahorov
pritnscreen/youtube 

Bugarski glumac glumio jednog od pripadika naroda Tena, koji su poprilično besni i opasni, ali ipak nisu mogli ništa pred najezdom ledenih zombija sa plavim očima.

zahari bahorov
pritnscreen/youtube 

Zapravo Baharov više snima u inostranstvu nego u rodnoj Bugarskoj, a do sada se pojavio i u kultnoj francuskoj seriji "The Bureau", kao i u britanskoj "Baptiste".

juzni vetar 2
printscreen/youtube 

Ipak, ne sumnjamo da će ga sada, nakon "Ubrzanja" upamtiti i domaća publika, a velike su šanse i da ćemo ga gledati u nekom novom delu, s obzirom da, spoiler alert, Kiril preživi.