Ko radi taj i greši, ili barem tako glasi stara poslovica, a ekipa čuvene serije "Game of Thrones" neretko je padala s nogu od umora nakon više nego napornih snimanja.

Čak je i Emilija Klark nedavno progovorila o iscrpljujućim snimanjima i zdravstvenom problemu koji se zbog svega pogoršao, te je došlo do pucanja aneurizme.

Zato i ne čudi što se neke greške prosto potkradu. Baš u četvrtoj epizodi "The Last of the Starks" u osmoj i poslednjoj sezoni "Igre prestola", jedna je od njih do današnjeg dana ostala je nerazjašnjena.

Naime, tokom scene "potukli smo Vojsku mrtvih i ubili Noćnog kralja, sada se svi opijaju i divljaju", šolja kafe vidi se na stolu za kojim sedi Deneris Targarijen.

Šolja je na kraju uklonjena iz epizode i jedan od producenata serije zvanično je dao izjavu o tome šta se dogodilo, ali ne pre nego što je scena pretvorena u mim i počele da pljušte optužbe ko je stvarno kriv, prenosi Headliner.

Sofi Tarner (Sansa) prvo je osudila Emiliju Klark (Deneris) zbog toga što nije uklonila šolju pre nego što je uprla prstom u Kita Haringtona (obično je kriv Džon Snou), dok su fanovi serije verovali da je Tarner kriva.

U video intervjuu za "TheSkimm" Emilija Klark je konačno odgovorila na pitanje koji joj je omiljeni jutarnji napitak:

"To nije Starbaks, spojler, odgovorila je. Ponoviću da ostane zabeleženo: nije bila moja. Gledam u tebe, Dene Vajse."

emilija klark u igri prestola
Profimedia 

Klark je prozvala producenta D.B. Vajsa, koji se pojavljuje u sceni, zajedno sa koproducentom Dejvidom Beniofom, kao jedan od "dve stotine statista" koji "pomalo liče na 'Metallica tribute bend'", kako ih je opisala.

Dakle, njena teorija je verodostojna, a ceo intervju lepe Emilije pogledajte u nastavku.