"Igra prestola" odavno se završila, a svet i dalje zadrhti na pominjanje jedne od najpopularnijih serija svih vremena. 

Sada imaju i razlog više jer su čuvena "Igrit" i "Džon Snou" postali roditelji. Doduše, datum rođenja i ime deteta se za sada ne zna, ali se zna da je u pitanju dečačić i da su glumci presrećni.

Rouz Lesli je prošlog septembra saopštila da ona i njen suprug, glumac Kit Harington, postaju roditelji i to u intervjuu za britanski "Make" magazin kada je i poručila da je izvan sebe od sreće što njih dvoje žive u Škotskoj.

Poznati par je počeo da se zabavlja 2012. godinu dana nakon premijere serije. Međutim, romansu su potvrdili tek 2016. da bi se naredne godine verili, a 2018. venčali u zamku u Škotskoj gde je ona odrasla.

Kit Harington i Rouz Lesli
Shutterstock 

Pretpostavlja se da će sa bebom živeti u staroj kući u Istočnoj Angliji u Engleskoj kojom je Lezli očarana, a zbog koje se Džon stalno pita kako je bilo prethodnim njenim stanarima. Lezli stalno ističe da joj najviše prija život u seoskim sredinama poput one u Škotskoj gde je odrasla.

Par je dosada živeo na relaciji London- Njujork, gde je ona bila zauzeta oko uloge u seriji "Dobra borba" koja se sada prikazuje u našoj zemlji. Napustila ju je pretprošle godine nakon tri sezone i posvetila ulozi u filmu "Death in the Nile" u kojem igra francusku sobaricu uz Gal Gadot. Dosta joj je pomoglo znanje francuskog jezika koji je naučila dok je kao devojčica provela tri godine u Francuskoj.