Verovali ili ne, Kijanu Rivs je u braku sa koleginicom, doduše crkvenom, i to 29 godina, a da to dugo nije ni znao.

Do ovoga je došlo još 1992. godine kada je sa Vinonom Rajder snimao film "Bram Stoker’s Dracula".

Naime, kako je glumac jednom prilikom otkrio, na setu filma bio je sveštenik iz Rumunije koji je obavio pravu ceremoniju.

"Na snimanju filma obavljena je prava ceremonija crkvenog venčanja sa rumunskim sveštenikom. Vinona mi je to potvrdila i Kopola. Tako da, izgleda da smo u braku pred Bogom", rekao je Kijanu Rivs (57) za "Esquire".

vinona rajder kijanu rivs
Profimedia 

Priča o crkvenom venčanju i crkvenom braku Vinone i Kijanua postala je popularna u medijima kada je Vinona Rajder pre nekoliko godina izjavila da se slučajno venčala za kolegu na snimanju filma o Grofu Drakuli.

"Stvarno smo se venčali. Ne šalim se, kunem se. Venčali smo se i u stvarnom životu. Kopola je za scenu venčanja angažovao rumunskog sveštenika. Uradili smo sve po protokolu. Mislim da smo venčani", rekla je Vinona za "Entertainment Weekly".

vinona rajder
Youtube 

Glumica se tada šalila i nazvala Kijanua suprugom.


"S vremena na vreme stigne mi poruka - Ćao mužu. Nisam verovao u priču da smo venčani, ali onda je Kopola kontaktirao Vinonu i javno rekao: 'Da, to se zaista desilo, sveštenik je izveo pravu ceremoniju"", ispričao je Kijanu Rivs 2019. godine u emisiji "The Talk".

kijanu rivs
Shutterstock 

Objašnjenje zašto se ovo dogodilo došlo je od samog reditelja - Fransisa Forda Kopole, koji je 2018. rekao da je želeo autentičnu scenu.

"Kad smo završili snimanje, shvatili smo da su Kijanu i Vinona zaravo zaista venčani", rekao je Kopola.