Kada ste jedna od najlepših žena u Holivudu i zvanično glumica sa najboljim nogama, jasno je da ceo svet zanima svaki vaš pokret.
Lepa glumica Šarliz Teron odavno se navikla na to da je prate u stopu, te se ista priča ponovila i na odmoru u Meksiku gde su je paparaci uhvatili sa decom, ali i u društvu majke Gerde koja se retko pojavljuje u javnosti.

I zaista, na prvi pogled je bilo jasno od koga je Šarliz nasledila izgled, jer je kopija svoje majke Gerde Jakobe Aleta Maric.

Glumica je izgledala sjajno u jednodelnom kostimu, a i Gerda se i te kako mogla pohvaliti zavidnom figurom koja je izgleda u njihovoj porodici stvar genetike (ali i redovnog treninga, da se ne lažemo).

Šarliz Teron sa majkom na plaži u Meksiku.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Majka i ćerka su se sjajno provodile i smejale sve vreme, a od momenta kada su se fotke pojavile na internetu, ljudi nisu skrivali oduševljenje.

Majka Šarliz Teron ubila je njenog oca u samoodbrani.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Predivna je, uvek je i bila", "Žena izgleda očaravajuće", "Seksi je i harizmatična", "Vidi se da ima stomačić, ali baš zato mi je savršena. Normalna je", "Izgleda nesavršeno i to je osveženje videti", "Savršena je baš zato što nije savršena", samo su neki od brojnih komentara na račun glumice, dok su za Gerdu pisali da "izgleda kao zmaj", te da je neverovatno koliko mladoliko deluje s obzirom da ima 64 godine.

Šarliz Teron ne krije koliko joj znači podrška majke.
Sara Jaye / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Šarliz nikad nije skrivala koliko je bliska sa majkom, te koliko joj znači njena podrška. U nekim intervjuima nije se ustručavala ni da ispriča kako je došlo do ubistva njenog oca koji je bio nasilnik i alkoholičar. Gerda ga je ubila u samoodbrani.

"Nikada nas nijedan od njegovih metaka nije pogodio što je bilo čudo samo po sebi. Ali ona je morala da prekine pretnje i da se odbrani", rekla je ranije za majku Gerdu koja se odlučila na taj korak kako bi zaštitila i sebe i svoju ćerku.

Šarliz Teron rekla je da je čudo kako ih nije pogodio nijedan metak.
Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia 

Šarliz je danas upravo zahvaljujući majci Gerdi jedna od najglasnijih u borbi protiv nasilja nad ženama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!