Dugo odlagana i očekivana premijera filma F9, nastavka serijala Fast & Furious, održana je u petak u Holivudu, u čuvenom Kineskom teatru.

Neizostavna na crvenom tepihu povodom premijere ovog akcionog filma bila je i Šarliz Teron. Oskarovka je za ovu priliku odabrala veoma neobičan i pomalo edgy stajling.

Sa idejom da bude superglamurozna na jedan drugačiji način, Šarliz je odabrala kožnu mini-suknju, sandale sa visokom potpeticu i crvenu bundicu! Dok bi mnogi očekivali da će obući skupocenu toaletu ili eventualno elegantni kombinezon, Šarliz je otišla u skroz drugom modnom smeru.

sarliz teron na premijeri filma f9
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kožna mini-suknja sa potpisom modne kuće Dior uklopljena je uz majicu istog brenda sa naizgled jednostavnom, a znakovitim sloganom. Na prednjoj strani potpisan je Kristijan Dior i godina 2020, dok na leđima piše zajedno, a odvojeni, kao simbol teške godine koja je iza nas i poziv na zajedništvo i u najizazovnijim okolnostima. Majica se može kupiti po ceni od 590 dolara.

Uz ovu majicu i suknju Šarliz je uklopila dramatičnu crvenu bundicu sa potpisom Leslie Fremar.

Dok su mnogi oduševljeni Šarlizinom porukom svetu, drugi smatraju da je trebalo da izgleda pak glamuroznije i elegantnije.