Šarliz Teron očarala je ceo svet svojom lepotom i glumačkim talentom, ali koliko god da je bila orna da priča o svojim ulogama, toliko je privatni život krila od očiju javnosti.

Iako je ljude veoma zanimao njen privatni i ljubavni život, o tome se nije znalo mnogo detalja, kako kada su u pitanju veze, tako i kada su u pitanju deca.

S obzirom da nije neko ko deli porodične fotografije na društvenim mrežama, pre nekoliko meseci iznenadila je svoje obožavatelje fotografijom sa proslave rođendana usvojene ćerkice Džekson.

Šarliz je osmogodišnjeg Džeksona usvojila dok je bio beba, ali je potvrdila pol svog deteta u intervjuu za "Daily Mail", rekavši: "Da, ja sam takođe mislila da je ona dečak. Sve dok me nije pogledala kad je imala tri godine i rekla: "Ja nisam dečak", izjavila je pre nekoliko godina. Teronova takođe ima trogodišnju ćerku August, i izražava beskompromisnu podršku svojoj deci.

sarliz teron transrodna cerka
Instagram 

Sada su paparaci konačno uslikali u javnosti Šarliz i Džekson, dok su bile na putu do obližnjeg tržnog centra, a njena ćerkica bila je zbog toga veoma uzbuđena.

Glumica je bila u sportskom izdanju, odnosno u helankama, duksu i patikama, a lice je krila iza maske i naočara, dok je Džekson oduševila metalik šortsem, sandalama i belom jaknicom.

sarliz teron sa transrodnom cerkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, fotografije su brzinom svetlosti preplavile mreže, a glumica se našla na meti kritika jer je malenoj Džekson dopustila da ofarba kosu.

"Previše je mala da farba kosu", "Pustite decu da budu deca", "Šarliz ovo nije u redu", "Nisi dobra majka, umesto da joj sačuvaš kosu, ti je uništavaš"... samo su neki od koemntara koji su se mogli naći na mrežama.

sarliz teron sa transrodnom cerkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Šarliz je svojevremeno bila na meti kritika upravo jer je podržala izbor svog deteta. "Neko treba da ti oduzme tu decu jer im uništavaš živote. Navodiš ih na pogrešan put i usađuješ im pogrešne vrednosti. Nisi normalna", samo je jedan od uznemirujućih komentara koje glumica dobija na svakodnevnom nivou i to samo jer je jednom prilikom otvoreno pričala o tome kako je njenoj transrodnoj ćerki bil osve teže s godinama jer su joj se obraćali u muškom rodu.

"Povredila sam njene osećaje kad god sam o njoj govorila novinarima koristeći pogrešne zamenice. U tom je trenutku odlučila sam da ne želim da budem takva vrsta majke i odlučila sam da glasno kažem istinu i da podržim svoje dete", rekla je glumica tada, a očigledno je, barem ako je suditi po fotografijama, da su dani tuge daleko iza malene Džekson, te da uživa u vremenu koje provodi sa svojom majkom.