Slavna glumica Šarliz Teron koja ponosno nosi titulu "najlepših nogu Holivuda" doživela je malu neprijatnost prilikom ostavljanja stvari iz kupovine u kola kada joj je vetar podigao haljinu i otkrio kakav veš nosi.

Budno oko paparaca, naravno, nije propustilo ovaj nezgodni trenutak za glumicu kada joj je vetar poremetio planove, a ubrzo su se fotografije našle na nekoliko stranih popularnih novinskih portala.

Međutim, Šarliz se očigledno na to nije mnogo obazirala budući da nije odreagovala na mali peh, već je normalno nastavila da unosi stvari u automobil.

Obzirom da medije oduvek zanima njen privatni život koji manje-više uspešno krije od očiju javnosti, ovo je bila prava poslastica.

4CRNS, CPR, WCP, DSanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šarliz Teron

Inače, Šarliz je nedavno bila meta žestokih napada kada je odlučila da sa javnošću podeli fotografiju usvojene ćerke Džeksona na Instagramu. Mnoge je taj njen potez iznenadio, posebno jer je poznata činjenica da glumica retko deli porodične fotografije.

Šarliz je osmogodišnjeg Džeksona usvojila dok je bio beba, ali je potvrdila pol svog deteta u intervjuu za "Daily Mail", rekavši: "Da, ja sam takođe mislila da je ona dečak. Sve dok me nije pogledala kad je imala tri godine i rekla: "Ja nisam dečak", izjavila je pre nekoliko godina. Teronova takođe ima trogodišnju ćerku August, i izražava beskompromisnu podršku svojoj deci.

"Tako je. Imam dve predivne ćerke koje, kao i svaki drugi roditelj, želim da zaštitim i želim da rastu i napreduju. Rođene su kako su rođene, a gde i kako će se na svetu pronaći dok budu odrastale, i ko žele biti, nije na meni da odlučujem. Moj je posao, kao roditelja, da ih slavim, volim i da se pobrinem da imaju sve što im treba kako bi mogle da budu sve što žele", rekla je glumica Šarliz Teron.