Pevačica Džesika Simpson nedavno je sa suprugom Erikom Džonsonom obilazila prodavnice po Beverli Hilsu, a to nije promaklo tamošnjim paparacima.

Ona se u poslednje vreme jako retko pojavljuje u javnosti, a svima je za oko zapala njena linija koja se drastično promenila.

Naime, ona je izgubila skoro 50 kilograma nakon što se konačno odrekla alkohola od koga je dugo godina bila zavisna. Prema sopstvenom priznanju, počela je da živi zdravije i vodi životni stil koji se mnogo razlikuje od prethodnog, a to znači da više ne pije i vežba svakog dana.

Rezultati nisu izostali, a za ovu priliku obukla je uske farmerke koje su naglasile njenu figuru.

Džesika Simpson dovela je svoju liniju do savršenstva.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je lice sakrila iza naočara i maske, jasno je svima da izgleda bolje nego ikad i polako se vraća u sjajnu formu u kakvoj je bila na početku svoje karijere.

Džesika Simpson više nije zavisna od alkohola.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Priznala da je poslednje četiri godine trezna pa više ne konzumira ni alkohol ni tablete, bez kojih pre nije mogla da progura dan. Danas je kako kaže postala opsednuta zdravim životom i namirnicama.

Nedavno je Džesika objavila fotografiju koja je nastala u jeku njenih problema s zavisnošću.

Džesika Simpson kada je imala probmem s alkoholom.
Instagram 

"Ne mogu da verujem da je prošlo četiri godine. Meni se čini kao dve. Toliko je stigme oko reči alkoholizam ili etikete alkoholičara. Pravi posao koji sam trebala da uradim je bio da prihvatim neuspeh, bol, slomljenost i samosabotažu. Alkohol nije bilo problem. Ja jesam. Nisam volela sebe. Danas sam svesna sebe i svojih grešaka", otkrila je tada pevačica.

Džesika Simpson uspešno se izborila s zavisnošću.
Instagram 

Džesika koja se proslavila kao pevačica imala je i nekoliko filsmih uloga, a 2005. godine se povukla iz sveta glume, pevanja i rijalitija i osnovala je svoj modni brend koji danas vredi milione.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!