Slavna glumica Dona Deriko, najpoznatija po ulozi u televizijskoj seriji "Čuvari plaže" prepoznatljiva je po svom savršeno izvajanom telu, a mnogi ne veruju da trenutno broji 53 godine.

Istina je da Dona izgleda kao da nije ostarila ni dana, a svojim poslednjim atraktivnim izdanjem raspametila je ceo svet.

Ipak, poznato je i da je bila zavisna od alkohola, a sada se na Instagramu pohvalila da je uspela bez svog poroka godinu dana.

"Mnogo divnih stvari mi se dogodilo od kada sam prestala da pijem. Počela sam svesno da donosim odluke u svakom aspektu svog života. Naučila sam da se nosim s izvorom stresa koji je uticao na moj život, umesto da ga potiskujem. Shvatila sam da se ne može selektivno potiskivati. Ako potisneš ono loše, potisneš i ono dobro", zaključila je 53-godišnja glumica.

dona deriko cuvari plaze
Avalon / Avalon / Profimedia 

"Život je dobar jer sam ja odlučila da takav bude. Ponosna sam na sebe", dodala je.

Dona je nastavila da se bavi glumom i nakon "Čuvara plaže", a našla se i na naslovnoj strani Playboya 1995. godine. Bila je u braku s rokerom Nikkijem Sixxom iz benda Mötley Crüe od 1996. do 2007. godine, a s njim je dobila ćerku Frankie-Jean Sixx.

Par je imao turbulentni brak tokom kog su zbog njegove zavisnosti nekoliko puta prekidali. Sina Rajana Derika ima iz prethodne veze.

Kako Dona izgleda danas pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Dona Deriko danas