Pevačica Džesika Simpson samo je još jedna u nizu poznatih ličnosti koje su se odale porocima, ali i jedna od onih koji su uspešno prestali sa istim.

Sada se osvrnula na taj period objavivši fotografiju iz perioda kada je konzimirala alkohol i tablete, a njeni obožavatelji bili su neprijatno iznenađeni.

Na fotografiji Džesika je u mračnoj sobi, potpuno neprepoznatljiva, a kaže da je upravo to bio trenutak kada je shvatila da nešto mora da uradi.

- Ova osoba fotografisana je u rano jutro prvog novembra 2017. godine i to je jedna neprepoznatljiva verzija mene. U ovom trenutku sam znala da moram da pomognem sebi da se vratim svetlu, da pobedim u svojoj unutrašnjoj borbi i povratim samopouzdanje - poručila je Džesika.

dzesika simpson
Instagram 

Ovoga puta, Džesika Simpson proslavlja četiri godine otkako nije uzela ni kap alkohola i ističe da joj je to najbolja odluka koju je donela u svom životu.

- Da bih to postigla, morala sam da ostavim alkohol zbog koga sam bila u začaranom krugu koji me je iscrpljivao. Želela sam da se iščupam iz toga i provedem ostatak svog života bez kajanja.

Ne mogu da verujem da je prošlo četiri godine, meni izgleda kao da je svega dve- rekla je pevačica pa dodala:

dzesika simspon
Instagram 

- Verujem da je to dobra stvar. Mnogo je stigme oko alkohola i alkoholičara, a ono što sam ja morala da uradim je da prihvatim promašaje, bol i to da ću pokušavati da sabotiram samu sebe. Nije alkohol bio problem, već ja.

Nisam volela sebe i nisam poštovala svoju moć. Danas je drugačije. Danas poštujem sebe i svoju moć. Prihvatila sam tužne delove svog života i pomirila sam se sa strahovima. Otvoreno govorim o svemu i slobodna sam - poručila je Džesika.

Džesika se 2005. godine povukla iz sveta glume, pevanja i rijalitija i osnovala je svoj modni brend koji danas vredi milione.