Popularna glumica Džesika Simpson samo je još jedna u nizu poznatih ličnosti koje su se odale porocima, ali i jedna od onih koji su uspešno prestali sa istim. Mnogi od njih su javno govorili o svojim problemima, korišćenju psihoaktivnih supstanci, zavisnosti od alkohola ali i o mentalnim problemima poput bioplarnog poremećaja koji ih je koštao mnogo.

Ovoga puta, Džesika Simpson proslavlja tri godine otkako nije uzela ni kap alkohola i ističe da joj je to najbolja odluka koju je donela u svom životu.

Kako kaže, bila je ubeđena da je piće čini hrabrijom osobom.

„Nisam ni bila svesna koliko pijem. Mislila sam da me piće čini hrabrijom i da imam više samopouzdanja, ali činilo mi je baš suprotno. Zapravo, zbog alkohola sam postala nema. Ćutala sam i bila tupa”, rekla je glumica u jednoj emisiji, a potom je pokušala da objasni zašto se prepustila alkoholu:

„Htela sam bolje da razumem sebe i život koji mi se dešava. Moja deca odrastaju i gledaju svaki moj pokret. To je velika odgovornost“, otkrila je Džesika.

Suprug popularne glumice, Erik Džonson prestao je da pije u znak podrške svojoj izabranici, a Džesika priznaje da je ponosna što ni tokom pandemije virusa nije poklela i uzela alkohol. Kako kaže, taj period propraćen je velikom količinom stresa.

„Moj psihoterapeut je rekao: „Ne mogu da verujem da neko može u sebi da nosi toliko trauma i straha“. Ljudima treba ceo život da priznaju sami sebi svoje poroke. Stvarno ne pijem više i mnogo sam srećna zbog toga“, rekla je glumica.