Pirs Brosnan defitivno poptpuno zasluženo nosi titulu najvećeg džentlmena u Holivudu.

Zbog načina na koji se ponaša prema svojoj ženi Kili, milioni žena ga obožavaju i ističu da bi takav tretman svako trebalo da ima.

Zašto je to tako?

Jednostavno je - uprkos višegodišnjim kritikama na račun izgleda supruge, Brosnan je bio odlučan - njemu treba prava žena sa oblinama i neko sa kim će da gradi život, a ne plastična lepotica kojoj su jedino merilo holivudski standardi lepote.

pirs brosnan i kili sej
screenshoot/instagram 

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", objasnio je Pirs i oduševio žene širom sveta. Svojevremeno je čak i rekao da ne bi mogao da bude sa svojom suprugom da je poklekla i podvrgla se plastičnim intervencijama, kao i da joj je zapretio da će je ostaviti ako se ikad usudi na tako nešto.

kili sej i pirs brosnan nekad
BOB STRONG / AFP / Profimedia 

"Prijatelji su joj ponudili operaciju da smanji težinu. Ali ja jako volim svaku oblinu na njenom telu... Ona je najlepša žena na svetu u mojim očima. Našao sam divnu ženu u Kili Šej. Da sam ponovo tražio, ne bih uspeo da nađem tako dobru ni za milion godina", rekao je Pirs, ali se uprkos tome našao na udaru kritika jer je u poslednje vreme objavljivao samo stare fotografije Kili na kojima je mršavija nego danas.

Uprkos ružnim komentarima Kili se nije oglašavala po tom pitanju, već i dalje uživa u bračnoj idili sa najpoznatijim "Agentom 007".

Inače, Brosnan je upoznao Kili tri godine nakon što je njegova prva supruga Kasandra Haris preminula od karcinoma. Glumac je usvojio i njenog sina Kristofera i ćerku Šarlot, a kasnije su dobili sina Šona koji se takođe bavi glumom. U braku sa Kili glumac je dobio još dva sina Dilana i Parisa.

Kili mu je bila i velika podrška kada mu je preminula ćerka Šarlot od iste bolesti koja je pokosila i njenu majku Kasandru.

Njihova ljubav nesumljivo je sve veće i veća kako godine odmiču, te je mnogima i dalje nejasno čemu deljenje samo starih fotki, a kako danas izgledaju, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod.

screenshoot/instagram Pirs Brosnan i Kili Šej Smit zajedničke fotografije