Kili Šej Smit supruga miljenika žena Pirsa Brosnana, svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izazove lavinu komentara na račun svog izgleda.

Tako je bilo i ovaj put, kada su je paparaci uslikalu nakon kupovine u Malibuu, a tom prilikom na sebi je imala cvetnu haljinu koju je uparila sa jednostavnim zlatnim sandalama.

Iako je izgledala veoma zadovoljno i mladoliko, mnogima je zasmetalo to što se Kili po nekim nametnutim standardima ne uklapa u standarde lepote koje Holivud nalaže. Tako su se opet mnogi zapitali kako je uopšte uspela da zadrži muškarca kao što je Pirs, sa ovakvim izgledom i kilogramima viška.

Inače, nije prvi put da se našla na meti kritika i osuda, a neretko i zluradih komentara upućenih njoj i njenom suprugu da je "mogao da nađe neku mršaviju".

kili sej smit
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Proslavljeni glumac nije imun na ovakve komentare i više puta je na iste odgovorio. Kada su ga jednom pitali šta misli o kilogramima svoje žene, glumac je šmekerski odgovorio: "Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao."

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", rekao je Brosnan jednom prilikom.

Ipak, reklo bi se da je prestao da se obazire na šta ljudi pričaju i umesto toga oboje se često u javnosti ponašaju kao tinejdžeri koji su se tek zaljubili.

pirs brosnan i kli sej smit
Shutterstock 

Možda ih je toliko povezalo upravo to što je Brosnan pre Kili mislio da će zauvek ostati sam. Naime, glumac je 1991. godine postao udovac, kada je njegova prva supruga Kasandra Haris preminula od raka jajnika u 39. godini. Pirs je ostao sam sa troje dece i ne krije da je to bio užasno težak period za njega.

Sasvim se posvetio deci i glumi, a nova romansa mu nije bila ni na kraj pameti. A onda je, iznenada, upoznao lepu Kili na plaži u Meksiku 1994. godine. Sedam godina kasnije razmenili su bračne zavete, a dobili su i dva sina - Dilana i Parisa.

pirs brosnan i kili sej smit
BOB STRONG / AFP / Profimedia 

Upravo Kili je Pirsu vratila osmeh na lice.

“Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena”, objasnio je jednom prilikom irski glumac.

Njihov brak je tokom svih ovih godina bio bez ikakvih javnih trzavica, ali mediji nisu mogli da ne primete kako se novinarka vremenom ugojila. To je, iz nekog razloga, svima smetalo – osim, naravno, samom Brosnanu. On kao da je sa svakim novim kilogramom još više voleo svoju suprugu.

pirs brosnan i kili sej smit
Pule / FlightRisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia