Većina poznatih ličnosti se nakon porođaja trudi da vrati svoju liniju u top formu, kakva je bila pre neko što su ostale u drugom stanju.

Kod malog broja udeo ima genetika, ali ogroman je broj onih koje i ne stignu da uživaju u majčinstvu već nakon porođaja razmišljaju kako da vrate staru liniju i skinu višak koji su dobile u trudnoći.

Ipak, postoje i oni koji ne brinu šta će drugi reći i ne opterećuju se izgledom kao što je Keti Peri. Lepa pevačica i njen partner, holivudski glumac Orlando Blum nedavno su proslavili prvi rođendan ćerkici Dejzi.

Iako se našla na meti kritika zbog viška kilograma koje nije skinula, Kejti je u nedavnom intervjuu uza za Variety pričala o promenama koje je sa sobom donelo drugo stanje.

keti peri
Shutterstock 

Stvarno sam uživala u tom iskustvu. Još imam četiri i po kilograma više nego ranije, ali ne žuri mi se. Prošlo je godinu dana. Više me zanimaju njena sreća i moja sreća i mentalno zdravlje. Hormoni su... prilično zanimljivi ― rekla je Keti.

Pevačica je istakla da je Dejzino rođenje najveća promena u njenom životu.

― Odgovorni ste za dobrobit nekoga ko ne ume ni da drži glavu podignutu. To je ogromna promena i više niste vi broj jedan. I to je najbolje! ― podsetila je Perijeva.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Pogledajte kako pevačica izgleda posle porođaja

Keti spada u slavne ličnosti koje su veoma otvorene i pre svega realne kada je u pitanju žensko telo nakon porođaja, a daleko joj je bitnije vreme koje provodi sa suprugom i ćerkicom, nego da se izgladnjuje i "ubija" od vežbanja u teretani, samo da bi mogla da pokaže kako je za nedelju dana skinula "višak".

Zbog toga je zaradila simpatije žena širom sveta, koje su veoma pozitivno komentarisale njen stav prema izgledu, porodici i uživanju u majčinstvu.