Navikli smo da nas slavne mame iznenade svojim nestvarnim transformacijama nakon porođaja. Kod malog broja udeo ima genetika, ali ogroman je broj onih koje i ne stignu da uživaju u majčinstvu već nakon porođaja razmišljaju kako da vrate staru liniju i skinu višak koji su dobile u trudnoći.

Sa jedne strane ne možemo reći da i javnost nema udela u tome jer su neretko novopečene mame na meti kritika zbog izgleda, kada bi zapravo jedino o čemu bi trebalo da razmišljaju trebalo da bude dobrobit njihove bebe i o to da budu zdrave i srećne.

Srećom, postoje i svetli primeri među selebritijima koje ne brinu o tome šta će drugi reći i ne opterećuju se izgledom, kao što je to Keti Peri. Lepa pevačica i njen partner, holivudski glumac Orlando Blum, postali su roditeljidevojčice neobičnog imena Dejzi (Bela Rada) pre 9 meseci, a paparaci su ih nedavno uhvatili na porodičnom odmoru u Grčkoj. Sa njima je bio i Orlandov sin iz prvog braka, desetogodišnji Flin, koga je dobio u braku sa manekenkom Mirandom Ker.

kejti peri i olrando blum na odmoru u grckoj
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Par je uživao na obali i delovali su srećnije nego ikad, a šuška se i da su u tajnosti ozvaničili vezu jer je glumac nosio prsten upravo na "onom" prstu.

Sa druge strane, pored prstena, pažnju je privukla i Keti koja je paradirala plažom u jednodelnom ljubičastom kupaćem kostimu i to zbog fantastičnog razloga.

Keti spada u slavne ličnosti koje su veoma otvorene i pre svega realne kada je u pitanju žensko telo nakon porođaja, a daleko joj je bitnije vreme koje provodi sa suprugom i ćerkicom, nego da se izgladnjuje i "ubija" od vežbanja u teretani, samo da bi mogla da pokaže kako je za nedelju dana skinula "višak".

Zbog toga je zaradila simpatije žena širom sveta, koje su veoma pozitivno komentarisale ispod pevačicinih fotografija na mrežama. Za to vreme, tata Orlando pokazivao je isklesan torzo i pločice na stomaku.

orlando blum na odmoru u grckoj
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, glumac je Keti zaprosio na Dan zaljubljenih još 2019. godine, a oboma će ovo biti drugi brak. Ona je prethodno bila u kratkom braku sa komičarem Raselom Brandom, koji ju je varao na svakom koraku, a razvod je navodno zatražio preko sms poruke, što ju je dodatno slomilo.

Međutim, sreću je našla kraj čuvenog holivudskog zavodnika, a bliska je kako sa Mirandom tako i sa njihovim sinom.

Ovo nije prvi put da su paparaci uslikali Keti nakon rođenja ćerkice, a kako jetada izgledala, pogledajte u galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kejti Peri u kupaćem 9 meseci nakon porođaja