Za pop pevačicu već znamo da ne važi pravilo da kad jednom završi sa nekim, završila je. U prilog tome govori činjenica da se sa bivšim partnerom, pevačem Džonom Mejerom mirila i raskidala čak pet puta i to u periodu od 2012. do 2016. godine.

Tada je upoznala Orlanda Bluma, a u martu 2017. godine dogodio se raskid koji nije uticao na to da glumac i pevačica nemaju kontakt. Nastavili su da se druže, a Kejti Peri je sada priznala joj je tokom razdvojenosti od Orlanda bilo veoma teško, toliko da je imala suicidne misli.

Ko bi rekao da će danas biti verena za Orlanda, kao i da će čekati dete sa njim?

"Prekinula sam sa svojim dečkom koji će od sada biti tata moje bebe", započela je pop zvezda.

Nakon raskida 2017. godine, pevačicu je slomilo što album „Witness“ nije prošao kako je očekivala, iako je mnogo uložila u njega.

„Bilo je važno da se slomim, da bih našla svoju duhovnost i da budem višeslojna osoba, a ne samo ambiciozna pop zvezda sve vreme. Zahvalnost mi je verovatno spasila život, jer da nisam otkrila zahvalnost, zalutala bih u svojoj tuzi i verovatno posustala, ali sam našla način da budem zahvalna”, rekla je Kejti tada a sada se prisetila i otkrila nove detalje.

„Da nisam to našla, prepustila bih se u svojoj tuzi i verovatno samo skočila", rekla je.

Kejti je čak insistirala na tome da se i njene najsrećnije pesme često pišu kada je na "najgorem mestu u životu".

"Pišem ove pesme koje se nadaju, jer pre svega mi treba nada ili neću ustati iz kreveta", rekla je.

Blokada rada zbog virusa korona bio je poslednji test, priznala je, nazivajući ga „neverovatno neodoljivim“ i „intenzivnim“ vremenom.

„Vaši najgori demoni pojavili su se na vašim ulaznim vratima, pokucali na vaša vrata i rekli: „Mogu li da držim ruke na vama tri meseca? Ne možeš sada pobeći od mene ", opisala je Kejti Peri svoje osećanje.