Dok Kejti Peri i Orlando Blum uživaju u svojim ljubavnim čarima i svakom novom koraku koji trudnoća donosi, u stranim medijima procurela je informacija da je pevačica pozvala Dženifer Aniston za kumu svom detetu.

Spekulacija je bilo mnogo. Dženifer Aniston je kuma ćerki svoje najbolje prijateljice Kortni Koks, zbog čega su fanovi bili oduševljeni Kejtinim izborom. Ipak, pevačica je istakla da ne treba verovati u sve što se pročita na internetu. Odlučila je da se konačno oglasi i objasni o čemu se zapravo radi.

„Ona nam je poslala SMS, jer smo zaista dobri prijatelji, posebno Orlando i Dženifer. Kada smo čuli o kakvim glasinama se radi, rekli smo: "Vau! Ovo je strava glasina“. Znate, o Dženifer se ima mnogo toga reći. Ipak, pretpostavljam da je ovo samo jedna zabavna glasina, ali ne, nije istina. Nemamo pojma odakle ta informacija dolazi“ poručila je Kejti Peri i dodala da mediji imaju neverovatnu moć.

„To je proizvod interneta, što je ujedno i dokaz da ne treba da verujete u sve što pročitate“, rekla je ona sa osmehom.
Pevačica se osvrnula i na promene koje joj se dešavaju tokom trudnoće.

 „Zaista sam zahvalna svom telu. Kada prolazite kroz ovaj proces, dobijate potpuno novo gledište, ali sve je natečeno. Ruke su mi natečene. Noge počinju da otiču.", otkrila je Kejti koja očekuje devojčicu.

Možda će se mnogi vatreni fanovi popularne pevačice i glumice razočarati u ovu vest, ali to ne znači da ih nećemo viđati zajedno, sa osmehom - onako kako to one najbolje umeju.