Spisak nestalih slavnih ličnosti uključuje poznate glumce, novinare, muzičare, pa čak i veliki državnici koji su u nekom trenutku prijavljeni kao nestali. Okolnosti njihovog nestanka su fascinantni, a neki od njih, nažalost, nikad nisu pronađeni.

Donosimo 10 slučajeva nestanka slavnih osoba.

Irska pevačicaŠinejd O'Konor nestala je 15. maja 2016. godine. Tog dana pevačica je otišla da se provoza na biciklu u predgrađu Čikaga. Neko je nazvao policiju i prijavio njen nestanak, nakon čega je pokrenuta potraga za njom.

Poznato je da se pevačica borila s depresijom pa su se prijatelji i porodica zabrinuli da je izvršila samoubistvo. Pronašli su je nakon što je nestala na više od 24 sata.

Šinejd O Konor u jednom trenutku života je nestala.
Shutterstock 

Engleski pevač Ozi Ozborn nestao je u maju 2016. godine nakon što ga je supruga Šeron izbacila iz kuće. Šeron je navodno saznala da Ozi ima aferu i zabranila mu je povratak kući. Ozi je prvo otišao u hotel, ali tamo nije dugo ostao.

Kada su deca pokušala da ga kontaktiraju, nisu mogli da ga pronađu. Na kraju se otkrilo da se napio i završio u pogrešnoj sobi koja je bila prazna gde je spavao duže od jednog dana.

Ozi Ozbor se napio i nestao na dva dana.
Shutterstock 

Čelsi O'Donel, ćerka glumice Rouzi O'Donel, nestala je na nedelju dana u leto 2015. godine. Rouzi je prijavila da je nestala 16. avgusta, a nakon što nije bilo pomaka u potrazi, pomoć je potražila na društvenim mreža. Policija ju je ubrzo pronašla, a krila se kod osuđenog dilera.

Zvezda filma "Terminator 3" Nik Stal nestao je u maju 2012. godine. Nestanak je prijavila njegova tadašnja supruga. Pojavio se nakon nekoliko dana i rekao da se prijavio u kliniku za odvikavanje od droge.

Međutim, u junu je ponovo nestao, a pojavio se nakon nekoliko dana, ovaj put u klinici za lečenje od alkoholizma.

Nik Stal dva puta je nestao i oba puta je bio pod dejstvom narkotika.
Shutterstock 

Majka popularnog pevača Majkla Džeksona, Ketrin Džekson nestala je 21. jula 2012. godine. Policija iz Los Anđelesa je odmah pokrenula potragu, a uspeli su da je pronađu za manje od 24 sata. Ispostavilo se da nije nestala već je otišla u posetu porodici u Arizoni.

Za majkom Majkl Džeksona raspisana je potraga.
Profimedia 

Glumac Endru Kening, sin slavnog glumca iz "Zvezdanih staza" Valtera Keninga, nestao je u februaru 2010. godine nakon što je otputovao u Vankuver. Bolovao je od depresije pa je policija odmah pokrenula istragu. Telo glumca pronašli su prijatelji 25. februara, njegov otac potvrdio je da je izvršio samoubistvo vešanjem.

Zvezda "Supermena" Margot Kider nestala je na četiri dana u aprilu 1996. godine. Pronašli su je prljavu i dezorijentiranu, a nedostajala su joj i prednja dva zuba. Glumica je kasnije priznala da boluje od bipolarnog poremećaja, ali nije želela da pije lekove. Zbog toga je postala paranoična, verovala je da njen prvi suprug želi da je ubje pa je pobegla.

Margot Kider bolovala je od bipolarnog poremećaja.
Shutterstock 

Glumac Džejson Mevs, poznat kao Džej iz filma "Jay i Silent Bob", nije se 2001. godine pojavio na ročištu za suđenje zbog posedovanja heroina. Izdat je nalog za njegovo hapšenje, ali nisu mogli da ga pronađu. U aprilu 2003. godine napokon se pojavio u sudnici, a Sudija ga je poslao na lečenje i dobio je uslovnu kaznu.

Pevač Nirvane, Kurt Kobejn, tragično je preminuo 5. aprila 1994. godine. Međutim, malo je poznato da je pevač u jednom trenutku i nestao. Njegova majka prijavila je nestanak, a supruga Kortni Lav platila je privatnom detektivu da ga pronađe. Pronašli su ga kada je u prodavnici kupovao metke za sačmaricu.

Kurt Kobej pre samoubista netsao je na nekoliko dana.
JOHN PASCHAL / Avalon / Profimedia 

Škotski pevač Skot Hačinson nestao je 9. maja 2018. godine. Pre nestanka na Tviteru je napisao oproštajnu poruku. Njegov brat odmah je prijavio njegov nestanak, a nažalost, nakon dva dana pronašli su ga mrtvog. Takođe je sebi oduzeo život.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!