Već je dobro poznato da pop divu Dženifer Lopez fotografi prate u stopu gde god da se pojavi pa im nije promakao nijedan šoping u društvu ćerke Eme Maribelza koju kruže priče da želi da bude muško.

Kao i obično lepa Džej Lo pri poslednjoj kupovini sa ćerkom plenila je poglede u još jednoj pomno osmišljenoj kombinaciji, dok je njena naslednica ostala dosledna svog novog dečačkog stila.

Nedavno su se pojavili navodi da Eme zapravo želi da bude muško, te da je to razlog njenog muškobanjastog oblačenja.

Dobro je poznato da kad je u pitanju moda, Dženifer ništa ne prepušta slučaju, pa je i ovoga puta odabrala komade s kojima jednostavno ne možete pogrešiti.

Dženifer Lopez u šopingu sa ćerkom koja neguje potpuno drugačiji modni stil od slavne majke.
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U efektnom tamnoplavom kaputu s detaljima od kože, trendi farmerkama širokih nogavica i gležnjačama na petu, Džej Lo je izgledala sjajno, a odličnu kombinaciju upotpunila je ležernom punđom.

Njena ćerka Eme, koju je dobila u braku sa pevačem Markom Entonijem, baš poput svojih vršnjaka bira kežual komade poput patika i farmerica.

Dženifer Lopez i Ben Aflek u šopingu sa ćerkom koja neguje muškobanjasti modni stil za razliku od svoje slavne majke.
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Trinaestogodišnjakinja se u šoping s mamom uputila odevena poput svake tinejdžerke: starke, široke pantalone i crna dukserica.

Mami i ćerki pridružio se i Dženiferin dečko Ben Aflek od kog se Džej Lo ne odvaja otkad su prošle godine obnovili vezu i svaki slobodan trenutak provode zajedno.

U galeriji pogledajte još modnih izdanja slavne majke i ćerke koja su dokaz da neguju potpuno drugačiji stil odevanja:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GMD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek sa porodicama.