Pevač Mark Entoni još se u septembru pojavio sa novom devojkom na Bilboardovoj Latin Music Awards 2021. o čemu nije prestalo da se priča.

Da je stvar već ozbiljnija, videlo se i u Njujorku gde su ih paparaci uhvatili. Njegova nova izabranica je mlada manekenka Madu Nikola.

Nekadašnji suprug Dženifer Lopez, nije se odvajao od svoje zgodne devojke. Iako je uhvaćen nespreman za bliceve fotoaparata, pokušao je da lice sakrije iza šala, ali mi to baš i nije pošlo za rukom.

Za ovu priliku se potrudio da ujednači sve boje kada je reč o njegovoj odevnoj kombinaciji - od kačketa, šala, jakne, pa do džempera i farmerki. Sunčanim naočarima dodatno je pokušao da se sakrije, ipak nije uspeo da umakne upornim paparacima.

Mark Entoni se ne odvaja od nove devojke.
Peter Cruz / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Madu je izgledala zanosno u crnim pantalonama i bež kaputu na koji je dodala dugački crni šal. Ipak, nije blistala samo njena modna kombinacija već i njeno lice s kojeg nije skidala široki osmeh.

Mark Entoni osvojio je lepu manekenku Madu Nikolu.
Peter Cruz / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U početku se nije znalo da li je bila reč o kratkotrajnoj avanturi ili novoj ljubavnoj vezi jer Madu Nikola još nije osvanula na njegovim službenim profilima na društvenim mrežama, a iako je duplo stariji od nje reklo bi se da im to ne predstavlja problem.

Mnogi se pitaju ko je devojka koja je osvojila Markovo srce. O njoj se za sada ne zna previše. Reklo bi se da je popularna na mrežama, jer je na Instagramu prati preko 19 hiljada ljudi, ali s obzirom na to da joj je nalog privatan, očigledno da je ne zanima slava i da svoju intimu želi da sačuva za sebe.

Mark Entoni krije svoju ljubav od očiju javnosti.
Alberto E. Tamargo / ddp USA / Profimedia 

Podsećamo, Mark je u braku s Dženifer Lopez dobio blizance, Emu i Maksimilijana, a to mu je bio drugi brak. Njihova bračna sreća je potrajala sedam godina, a zvaničnio su se razveli 2014. godine.

Njegova bivša supruga poslednjih meseci puni naslovnice tabloida svojom obnovljenom vezom s glumcem Benom Aflekom, a slavni par paparaci prate u stopu i ništa im ne izmiče. Mark i Dženifer navodno su u dobrim odnosima i nemaju problema sa zajedničkim odgajanjem dece.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Dženifer Lpez i Mark Entoni ostali su u dobrin odnosima nakon razvoda.
pritnscreen/instagram