Ćerka Dženifer Lopez ne prestaje da bude glavna tema medija, i teško da postoji ijedno dete slavnih o kom se toliko polemiše na mrežama osim eventualno Šajlo Džoli Pit.

Nakon što je mesecima bila na meti najodvratnijih komentara koje nijedno ljudsko biće, a kamoli dete treba da dobije, i to samo iz razloga što ne izgleda kako se očekuje, nedavno su se pojavili navodi da Eme zapravo želi da bude muško, te da je to razlog njenog muškobanjastog oblačenja.

Trinaestogodišnjakinja, istina, jeste promenila stil, ali dok većina to pripisuje normalnim tinejdžerskim godinama, teoretičari zavera na mrežama ne propuštaju da je vređaju i teraju da javno prizna da je, baš poput gorepomenute Šajlo, i ona transrodna.

U poslednje vreme, Eme se mogla videti smrknutog lica, čak i kada je u društvu svoje majke, iza koje se često skrivala, a nove paparaco fotke potvrdile su da joj pažnja nimalo ne prija.

Eme Maribel u poslednje vreme mogla se videti smrknutog lica.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Neki izvori tvrde da, iako se ne obazire na zlurade komentare na mrežama, cela ova fama oko transrodnosti joj veoma smeta, te u javnosti često nosi slušalice kako ne bi slušala dobacivanja koja joj često upropaste dan.

"Ne odvaja se od nje, iako je najmanje zanima kupovina po fensi buticima. "Smara" je to. Ona ima drugačiji skejterski stil, briga nju za uske krpice u Šanelu ili Dioru", tvrdi izvor blizak Lopezovoj i dodaje:

"Ali više ne može da podnese dobacivanja, pa će istrpeti i šoping, samo da ne bude sama", a potoms e osvrnuo na Džej Lo:

"Ona, kao i svaka majka podržava svoju ćerku i ne želi da joj nametne šta treba da radi, a šta ne."

Ćerka Dženifer Lopez trpi stravične uvrede na mrežama.
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvor tvrdi i da latino diva kao i njen partner Ben pokušavaju da je zaštite od svega, a Eme posebno prija očinska energija slavnog glumca, jer se tako oseća rasterećenije.

Eme se oseća sigurno uz Afleka.
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Poslednje fotografije Eme Maribel i Dženifer Lopez nastale su tokom prazničnog šopinga, a majka i ćerka bile u ležernim kombinacijama. Međutim, po mišljenju interneta, ono što je obukla njena naslednica priliči "dečacima", i čak i nju krive za sve jer je "preteranom seksualizacijom dovela do toga da se njena ćerka ne oseća sigurno u svom telu i ima krizu identiteta".

Tviteraši su ubeđeni da ćerka Dženifer Lopez želi da bude muško.
pritnscreen/twitter 

Da li je devojčica transrodna ili ne, na kraju dana, njena je stvar, a linč na mrežama koji doživljava niko ne zaslužuje. Da se promenila jeste, a u galeriji ispod možete videti i koliko, a da li je sve ovo samo prolazna faza, pokazaće isključivo vreme.

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte u galeriji još fotografija Eme Maribel, ćerke Dženifer Lopez

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!