Sin poznatog glumca Majkla Madsena pronađen je mrtav u svojoj kući na Havajima.

Nakon što je policija izašla na uviđaj, istražitelji su potvrdili ono najgore - 26-godišnji Hadsen izvršio je samoubistvo.

"Mogu da potvrdim da je Hadson Li Medsen (26) umro od prostrelne rane u glavu, i da postoje sumnje da je izvršio samoubistvo na ostrvu Oahu", rekao je potparol odeljenja za sudsku medicinu u Honolulu.

Prema navodima na društvenim mrežama Hadson Madsen je živeo u Vahiavi, na Havajima, sa suprugom Karli. Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Hadson je dugo bio u vojsci i to u Avganistanu, te se sumnja da je upravo to bio "okidač" za ovaj čin.

Sin Majkla Medsena izvršio je samoubistvo.
Shutterstock 

Majkl Medsen inače je u braku sa glumicom Deanom Medsen, koja mu je treća žena i sa kojom ima još dvoje dece Kalvina (25) i Luku (16). Pre nego što će se skrasiti sa njom, bio je oženjen Dženin Bisignano sa kojom je dobio dvoje dece i sa Georganne LaPiere od koje se razveoi još davne 1984.

Majkl Medsen inače je u braku sa glumicom Deanom Medsen, koja mu je treća žena.
Shutterstock 

Majkl Medsen stekao je svetsku slavu nakon saradnje sa Tarantinom koji je bio i kum pokojnom Hadsonu, a ponajviše kroz filmove "Reservoir Dogs", "Kill Bill" franšizu, "The Hateful Eight" i slično.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!