Metju Mekonahi danas je jedan od najplaćenijih i cenjenijih glumaca. Na putu ka slavi, Metju je svašta prošao, a svojevremeno je otkrio da je kao tinejdžer bio zlostavljan i "ucenjivan" seksom. Takođe je naveo da se od njega tražilo da izgubi nevinost sa samo 15 godina.

U svojim memoarima "Greenlights", slavni glumac je napisao:

"Prvi put su me ucenili na seks kada sam imao 15 godina. Bio sam siguran da ću ići u pakao zbog predbračnog seksa. Muškarac me zlostavljao kada sam imao 18 godina, napao me i onesvestio u zadnjem delu kombija". slavni glumac koji sve do tada nije pričao o ovom užasnom iskustvu. Uprkos ovom jezivom iskustvu, Metju tvrdi da se nikada nije osećao kao žrtva.

"Nikada se nisam osetio žrtvom. Imam veliki broj dokaza da se svet ujedinio da me usreći", rekao je on.

metju je otkrio u knjizi da je bio zlostavljan
Shutterstock 

Iako, ovaj otac troje dece nije ranije govorio o ovim incidentima, Mekonahi je u prošlosti javno podržavao dobrotvorne organizacije za pomoć žrtvama seksualnog zlostavljanja.

U knjizi Mekonahi navodi i šokantno otkriće da je njegov otac umro "dok je doživljavao orgazam" tokom seksualnog odnosa sa svojom suprugom, glumčevom majkom.

U pasusu objavljenom u časopisu "People" naveo je:

"Bio je moj otac. Niko ili ništa ga nije moglo ubiti. Osim mame. Uvek je govorio meni i mojoj braći: 'Momci, kad odem, vodiću ljubav sa vašom majkom' i to se dogodilo. Imao je srčani udar kada je dostigao vrhunac."

metju je priznao da su ga ucenjivali da sam 15 godina izgubi nevinost
Shuterstock 

Inače, "Greenlights" je jedna od najprodavanijih knjiga u poslednjih 10 godina, čemu se ni sam glumac nije nadao kada ju je objavio.

Mekonahi je rođen u 1969. godine u teksaškom Uvaldeu. Njegova majka Meri Katlin bila je spisateljica i učiteljica, a otac Džim lokalni naftni biznismen koji se zamalo nakon srednje škole profesionalno bavio američkim fudbalom.

"Ja sam najmlađi od trojice braće i sin sam roditelja koji su se dvaput razveli i tri puta venčali jedno s drugim", napisao je glumac.

I dok je u biografiji nekoliko puta naglasio kako je roditelje jako voleo, priznao je i kako je bilo teško odrastati u nezdravom okruženju koje su priredili njemu i njegovoj braći. Burnu vezu svojih roditelja u biografiji je dočarao kroz nekoliko primera.

Prisetio se jedne večeri kada mu je bilo samo pet godina i kada je njegov tata za večerom zatražio još jednu porciju krompira.

metju je tokom detinjstva trpeo očeve batine
Shutterstock 

"Siguran si da želiš još, debeli?", upitala je tada njegova mama oca, te je nastavila da mu se ruga zbog kilaže, a Metju i njegova braća znali su da se sprema nešto loše.

"Tata je preokrenuo celi sto, podigao se i krenuo prema mami, a ona je odmah potrčala da zove policiju", napisao je. Stvari su zatim postale još gore jer njegov otac prignječio njegovu mamu uza zid, a ona ga je udarila po licu slušalicom telefona i slomila mu nos.

Zatim je opisao njihovu borbu u kojoj je ona u ruci imala nož, a on bocu kečapa. Na kraju su oboje bili prekriveni kečapom i krvi, dok se Metju sa braćom skrivao iza kauča.

"Pali su na kolena na kuhinjski pod koji je bio prekriven kečapom i krvi... i počeli da vode ljubav", prisetio se glumac u biografiji.

"Tako su se moji roditelji voleli", zaljučio je. Knjiga koja je otkrila nepoznate detalje o životu slavnog glumca nastala je nakon 52 dana izolacije u pustinji u Teksasu.

otkrio je i kako je odnos njegovih roditelja uticao na njega
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!