Tih osamdesetih i devedesetih teško da je bilo popularnijeg benda od "Guns N' Roses".

Pevač, Eksl Rouz bio je predmet požude mnogih žena, a kako je i sam priznao u kansijim intervjuima, te godine ostale su u znaku grupnog seksa, droge, pijanih žurki i razlupanih hotelskih soba.

Žene su mu se nudile gotovo na tacni pogotovo nakon njihovog hita "November Rain", međutim, javna tajna je bila da je Eksl imao veoma nezgodan karakter, te da se nad svim svojim ljubavnicama bukvalno iživljavao. Nažalost, kako je kasnije otkriveno, razlog za to bile su traume iz detinjstva, a slavni pevač ne može se pohvaliti bezbrižnim odrastanjem.

Eksl Rouz bio je jedan od najpopularnijih muzičara.
Profimedia 

Kontroverzni roker bio je problematičan i tokom tinejdžerskih dana, a iako je bio veoma inteligentan škola mu nije išla od ruke. To jednostavno nije bilo ono što ga je zanimalo. Padao je razrede i ponavljao ispite. Kada bi se malo potrudio, uvek bi bio u top tri odsto učenika po rezultatima. Svaki put kada bi pao razred ili izleteo iz škole, počeo bi da smišlja "vlastiti program".

"Morao sam da čitam knjige, pevam pesme i crtam stvari koje me uopšte ne zanimaju. Kada sam na kraju skroz napustio školu, napokon sam imao priliku da se bavim temama koje mene zanimaju, to je bila kao neka Ekslova škola", rekao je.

Eksl Rouz tajno se bavio muzikom kao dete.
printscreen/youtube 

Inače, Eksl je muzikom morao da se bavi krišom jer njegov očuh to nije smeo da sazna pošti mu je vera branila da kod kuće sluša glasnu muziku.

"Prijatelji bi me nazvali i puštali mi hitove preko telefona, a ja bih se pravio da razgovaramo", otkrio je način kako je uprkos zabranama pratio rok scenu.

Zbog lošeg ponašanja bio je čest posetilac policijske stanice.

"Mesece sam proveo u zatvoru zbog različitih s**nja, onda sam shvatio da ću, ako se ne priberem, život provesti iza rešetaka. Lokalni policajci su nas mrzeli. Dizali su tužbe čak i kada bi frajer s kojim sam se potukao rekao da ne želi da sve završi na sudu", otkrio je roker jednom prilikom.

Do svoje 17. godine verovao je da mu je očuh biološki otac, a istinu je shvatio kada je kod kuće pronašao dokumente u kojima piše drugačije. Onda je promenio ime iz Vilijam Brus Bejli u Rouz Džunior.

Međutim, i biološki otac i očuh, kako je rekao, bili su čudovišta. Njegova majka je imala samo 16 godina kada je ostala trudna, a nakon razvoda, Eksla koji je tada imao dve godine, oteo je otac.

Kada je odrastao, Rouz se podvrgao kontroverznoj regresionoj terapiji kroz koju osoba može da se priseti prošlih života, ali i ranog detinjstva.

"Sećam se otmice, igle i groznih trenutaka. Tata me je seksualno zlostavljao, a bio je grozan i prema mami. Zato i imam tako s*eban odnos sa ženama i seks povezujem s moći", priznao je. Dodaje i da njegov odnos s majkom nije bio ništa zdraviji. Bio je, kaže, oduvek svestan da je bio neželjeno dete, a kada je u njihov život ušao očuh, mama je baš uvek stavljala njega ispred sina.

Eksl Rouz setio se trauma iz detinjstva zahvaljujući regresionoj terapiji.
Shutterstock 

"Gledala je kako me očuh mlati i nikada nije stala na moju stranu. Moj očuh je najopasnije stvorenje na svetu", rekao je o svom očuhu koji je ujedno i otac njegove polusestre Ejmi koja je godinama vodila fan klub benda i putovala s njima.

"Nije nam dao da gledamo scene ljubljenja ili seksa, bilo smo toliko indoktrinirani da smo upozoravali jedno drugo ako ne bismo na vreme okrenuli glavu od televizora. Ejmi i mene tukao je čim bi se ukazala prilika", rekao je Eksl koji od svih žena, verovatno jedino sa sestrom ima normalan odnos.

Za veliki deo svojih problema Rouz krivi ispiranje mozga koje je doživeo kao tinejdžer. Zbog toga, navodi, ne poštuje religiju iako i sam u nešto veruje. Iako mu je zbog trauma dijagnostikovana manična depresija i prepisana terapija, odbijao je lečenje. Tada se okrenuo "prirodnim" lekovima i regresoterapiji preko koje se, kaže, setio ne samo zlostavljanja od biološkog oca, već i prošlih života.

Eksl Rouz u detinjstvu je bio zlostavljan, a kasnije je zbog trauma maltretirao žene.
Axl R / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!