Aron Karter nekada je bio omiljena teen zvezda, međutim, njegovo problematično ponašanje koštalo ga je svetle holivudske karijere, a poslednjih godina prašinu diže isključivo porodičnim sukobima i svađama sa izabranicama.

Pre nekoliko meseci u žižu javnosti dospeo je nakon što je samo nedelju dana nakon porođaja izbacio devojku i njihovu bebu iz kuće.

Usledilo je javno prepucavanje kako sa njom, tako i sa rođenom sestrom, samo iz razloga što su bile u kontaktu. Međutim, nakon međusobnim otpužbi za zlostavljanje, stvari su se smirile, a Aron i njegova verenica Melani Martin ipak su se pomirili i rešili da ljubavi daju novu šansu.

Melani Martin tražila je zabranu prilaska jer je Aron Karter ponovo udario na nju.
KWKC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, sreća je očigledno bila kratkog veka jer je Melani ponovo tražila zabranu prilaska. Kako je rekla policiji u Los Anđelesu, Aron je ponovo nasrnuo na nju, i tom prilikom joj slomio tri rebra.

“Posvađali smo se jer sam razgovarala s drugim muškarcem u u periodu u kom smo bili na pauzi u našoj vezi. Udario me je šakom u levo rebro i gurnuo me je. Bol sam osetila tek nakon nekoliko dana", navodno je ona napisala u sudskim dokumentima uz priloženu lekarsku dokumentaciju.

Melani Martin tvrdi da joj je Aron Karter slomio 3 rebra.
pritnscreen/instagram 

Melani je istakla da će beba biti sa njom dok sud ne donese konačnu odluku.

"Ja ću biti s detetom dok sud ne odluči o pojedinostima. Mislim da Aron mora što pre da ode na kurs koji će ga naučiti da kontroliše svoj bes", rekla je Melani i dodala da veruje da je uzrok njihovim svađama činjenica da Aron koristi previše lekova.

Aron Karter navodno meša previše lekova.
KWKC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Mislim da je taj dan uzeo previše tableta što je rezultiralo agresijom. Verojatno se ni ne seća da je to učinio. Mislim da mu treba savetovanje o tome kako da kontroliše svoj bes. Veoma je ljubomoran i mora da bude racionalniji jer se ni ne seća da je to učinio", zaključila je.

Inače, Aronu je 2019. uručena zabrana pristupa bratu Niku Karteru, nekadašnjem pevaču benda "Backstreet Boys" i njegovoj porodici, ali i rođenoj sestri Ejndžel, koja je inače njegova bliznakinja.

"U svetlu njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da razmišlja o ubistvu moje trudne žene i mog nerođenog deteta, nemamo drugog izbora nego da probamo na sve moguće načine da se zaštitimo", obrazložio je Nik svoj potez tada.

Nik Karter tražio je zabranu prilaska za njegovog rođenog brata Arona.
Chris Connor / Wenn / Profimedia 

Nik je objasnio javnosti i kako je Aron priznao njihovoj sestri Ejndžel da boluje od šizofrenije i bipolarnog poremećaja, kao i da je čuo glasove u svojoj o "ubijanju beba". Kada ga je Ejndžel upitala da li je razmišljao da ubije bilo koga drugog, jednostavno je odgovorio "Razmišljam da ubijem Loren Kit", a to je Nikova supruga.

Aron Karter navodno boluje od šizofrenije i bipolarnog poremećaja.
Wolfgang Schwan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovo nije prvi put da je problematični pevač bio u centru skandala, te je tako svojevremeno javno optužio pokojnu sestru da ga je silovala od 10. do 13. godine. Iako su mnogi mislili da je ulaskom u vezu i dobijanjem deteta sa Melani Martin uplovio u mirnu luku, više je nego očigledno da to nije slučaj, a mnogi se nadaju da će ovog puta nekadašnja dečja zvezda dobiti pomoć koja mu je potrebna.

Aron Karter nikako da dobije pomoć koja mu je očigledno više nego potrebna.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!