U slučaju poznatog pevača i repera Arona Kartera definitivno važi ono staro pravilo - tresla se gora, rodio se miš, jer kako drugačije objasniiti njegovo pomirenje sa ženom koju je do pre samo nekoliko dana jezivo "pljuvao" na društvenim mrežama.

Nije ni da je mlađi brat čuvenog plavušana iz "Backstreet Boys-a" Nika Kartera "med i mleko".

Zapravo, slobodno možemo reći da je sve samo to ne, jer je svoju veoma svetlu karijeru upropastio brojnim skandalima, i optužbama za nasilje i pedofiliju u koje su umešani i članovi njegove porodice.

Međutim, činilo se da se konačno smirio pored Melani Martin, koja mu je ove godine rodila i sina. Međutim, samo nedelju dana nakon porođaja, usledila je drama. Aron se javno oglasio na Tviteru i optužio kako Melani, tako i svoju sestru Ejndžel da su mu "radile o glavi".

Aron karter optužio je verenicu za izdaju.
pritnscreen/instagram 

Njegova verenica navodno se družila sa njegovom sestrom, sa kojom nije u dobrim odnosima i prema kojoj ima zabranu prilaksa jer ga je optužila da je pedofil, a koju je on optužio da ga je zlostavljala kao i pokojna sestra Lesli, ali i slavni brat Nik.

"Lagali su me i moja sestra je bila u kontaktu s mojom bivšom verenicom. Moja sestra Endžel je sve uništila. Hvala Endžel što si mi uništila porodicu. Bog te blagoslovio", napisao je pevač na Tviteru, a potom izneo gomilu optužbi na račun verenice i porodice.

Aron Karter tvrdio je da ga verenica zlostavlja.
pritnscreen/instagram 

Melani je u međuvremenu napustila porodični dom i otišla sa prijateljicom u Las Vegas, ali se ubrzo vratila i kako su preneli mediji, nastavila da zlostavlja Arona kog je već tukla prošle godine, zbog čega je reagovala i policija. Zatvorila ga je u sobu i nije mu dopušala da izlazi napolje, a Karter je o svemu obavestio pratioce na mrežama moleći za pomoć.

Aron Karter molio je za pomoć na mrežama nakon što ga je verenica zatvorila u sobu.
Wolfgang Schwan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Karter je čak u jednom trenutku i zvao policiju i socijalnu službu jer je Melani navodno bila gruba prema bebi, a potom je tvrdio da joj nikad neće oprostiti, da će ih sve tužiti da bi "vratio obraz", da su "zli, pokvareni, proračunati i hoće njegov novac". Ali sada za to važi ono - puj, pike, ne važi.

Aron i Melani dali su drugu šansu njihovoj ljubavi, a kuću u kojoj su se izdešavale sve te grozote stavili su na prodaju kako bi našli nov dom i "svež start".

Aron Karter i Melani Martin dali su drugu šansu njihovoj ljubavi.
printscreen/instagram 

Aron je za strane medije izjavio da je još uvek povređen zbog svegam ali da je spreman "da joj oprosti izdaju".

Dakle, ljubav je ipak pobedila, a kako stvari stoje, sreću će potražiti na novom mestu "uz nadu da će sve konačno doći na svoje".

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!